225
  • Tinman #25
    MeTaL: Itt a nemzetköziség lepett meg.
    Azért az nagy lol, hogy Pándy mester ellen ez a qrva nagy nemzetköziség még mindig nem nagyon tudott semmit sem rábizonyítani, de a warez kérdésben kivállóan együttműködnek.
    Hiába ez egy ilyen világ
  • MeTaL
    ha magyarországon történne ilyen akkor az szép nagy szívás lenne... huhuhu... belegondolni is rossz
  • Tinman #23
    mrzool:

Ez most komolyan nem értem. Tengernyi sok boltban vásárolt DVD-m van és egyiken sincs ilyen "ne lopj" videó az elején.
    Mondj példát pls, mert lehet, hogy full igazad van, csak én voltam mindig szerencsés, hogy olyan filmet vettem aminek az elején semmi ilyesmi nem volt!
  • MeTaL
    torrent meg dc valszeg megússza még egy jóideig... most főként az ftp szerverekre hajtanak
  • blackgamer
  • MeTaL
    szerintem nem érdekes a hír. hanem várható volt, főleg hogy az egyik ftpnek az adminja a rendőrséggel együtt dolgozott, és feladta a saját ftpjét, illetve a haverjait, más ftpket. ezért fogtak egy el csomo embert németországban.
  • Tinman #19
    Kill Bill 1: 999 Ft
    http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2587&VID=066-721420734-18297412379692977

Kill Bill 2: 999 Ft
    http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2813&VID=066-721420734-18297412379692977

Egy szóval nem mondtam, hogy ezt díszdobozban érdemes megvenni. Mész ám te a sunyiba
  • NFP
    Na ja, de nem a windows licensz helyett kell venni mp3 lejátszót, hanem mellette, és akkor máris egyel több csillogó szemű rákos gyermek fog meggyógyulni :)
  • bundee
    Nemtudom mit kell sajnali a fizetos warezftp tulajokat - ok valoban megkarositottak a kiadokat - megha a letoltok nem is a teljes arat, de x osszeget fizettek a cuccert, ami viszont nem a jogos tulajhoz folyt be.

Vagy ingye' legyen, vagy a kiado kapja a penzt, de ne harmadik szemely.
  • kbupdate
    "999-et a Kill Bill 1-2-re "

aha...

"Kill Bill 1-2. - Extra változat (3 DVD)
    Kill Bill 1-2 (USA - 2004)

Műfaj: akció

Rendezte: Quentin Tarantino

Szereplők: Uma Thurman, Lucy Liu, Vivica_A. Fox, David Carradine, Michael Madsen, Julie Dreyfus, Michael Parks, Chia_Hui Liu

Bolti ár: 5000 Ft
    Xpress ár: 4590 Ft
    Engedmény: 410 Ft (8%)

(A fent megadott kedvezményen felül az egyéni kedvezményeket is beszámítjuk a rendelésnél!)"
    http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=4105&VID=066-769659051-33829410303295308

Jó igaz, ez "extra változat", de az extra 3591 Ft-ba kerül még így is AKCIÓSAN? Elmész te a sunyiba.
  • mrzool
    "Tehát szvsz a filmes kiadók jelenleg rokonszenves lépéseket igyekeznek tenni"

Miért is kell végignéznem a 'te szemét geci letöltő tolvaj' videókat a boltban vásárolt DVD-imen? Miért nem lehet áttekerni? Egyáltalán mi jogon teszik rá? Miért engem, a vásárlót aláznak meg ezzel?
  • kbupdate
    "Ha az összeget amit erre forditanak a Heim Pál gyermek korháznak adnák oda, mennyivel több gyermeken tudnának segíteni."

Jaj ugyan, hogy újabb potenciális kalózokat neveljenek fel? Ilyenekre is gondolni kell!!!

...
  • Demon Eyes Kyo
    Ez hülyeség, amit letölt az ember annak 10%-át SEM venné meg boltban.
  • raingun
    Minden elköltött pézedre Áfát tesznek, így ha a windows licensz helyett veszel egy mp3 lejátszót, ugyannannyi ÁFA folyik be az államnak.

"Úgyhogy amikor megközelebb rányomsz a"
    Mehet gombra gondold át először miket írsz...
  • Tinman #11
    Nagyon érdekes hír annyi szent.
    Az a baj kedves nyomozó urak, hogyha nem vették volna észre az okos user már rég nem smswebről tölt le anyagot ahol helyben TB-nyi adatok vannak. Az elmés user és társai p2p-re tért át hiszen ott nem kell sms-t küldözgetni csak türelmesebbnek kell lenni, sőt az új cuccok esetében még a türelem sem számít.

Én mindig is az eredeti DVD-k, játékok pártján álltam. Mindig azt mondtogatom, hogy egy igényes DVD kiadvány nem egyszerűen csak egy szellemi termék amiért én fizetek, hanem a lakás dísze (lsd Gyűrűk ura díszdoboz, Alien Quadrology -ez utóbbihoz nem jár ám szobor és mégis gyönyörű a kivitelezése, Elit Alakulat stb.)
    Arról már nem is beszélve, hogy film DVD-k ára VÉGRE elérhető áron van! Tengernyi igényes kiadvány van 2000 Ft alatt. Aki sajnálja a 999Ft-ot pl. egy 2 DVD-s Kapj el ha tudszra, 999-et a Kill Bill 1-2-re az szarja össze magát és kellemes anális szexet kívánok neki a sitten.

Mielőtt még anyázás lenne:
    MERŐBEN MÁS A HELYZET a játékok terén. Az új címek míg a filmek esetén gyakran akcióban 3-4 ezer Ft-ért elvihetők, addig a PC/konzol játékok legtöbbje már 10.000 Ft-ról indul! 16 ezer a Call of Duty 2-ért, GTA: SA 12.000, NFS:MW 12-15 ezer Na ne!
    Erre csak én is azt tudom mondani: Aki tudja töltse le!

Valahol jogosnak érzem a német rendőrség akcióját hiszen ott erősen mások a bérek, mások az életkörülmények. Aki ott nem tudja megvenni AZ OLCSÓBB, -igen ott olcsóbb!!!- vadi új kiadványokat és inkább tölt az megérdemli, hogy feltúrják a lakását. Arról már nem is beszélve aki ennyi+annyi pénzért tömegesen terjeszti warez oldalakon.

Tehát szvsz a filmes kiadók jelenleg rokonszenves lépéseket igyekeznek tenni (minden hónapban igyekeznek valami akcióval előjönni!), de a játékpiac árai IDEHAZA már-már pofátlan méreteket ölt.

Van egy hülye ötletem: Miért nem alakítanak ki szoftverkölcsönző boltot? Ahol teszem azt a Quake 4-et egy ezresért hazavihetem egy hétre. Nem hogy 1 hét alatt, de kb. 1-2 nap alatt kivesézhető a single rész, akinek a multi kell az meg hadd vehesse már meg valamilyen kedvezményes konstrukcióban. Ehelyett 12.000-ért kínálják ami fényes nappal elkövetett nyílt legális lopás!

Most lehet anyázni.
  • NFP
    Ha azokat a filmeket, zenéket, és játékokat, amiket letöltesz, mind megvennéd, gondoldd el, hogy az ezután befizetett áfából hány, a Haim Párt gyermekkórházban fekvő gyeremen tudna segíteni az állam. :)))

Úgyhogy amikor megközelebb rányomsz a download feliratra, gondolj a beteg gyerekekre, mert miattad szenvednek...

demagógia rulez
  • NFP
    Na és!
    A FTP szervezeknek úgy is leáldozott.
    Hajrá torrent :)
  • Ingy
    Ha az összeget amit erre forditanak a Heim Pál gyermek korháznak adnák oda, mennyivel több gyermeken tudnának segíteni.
  • ostroml
    Egy 3tagú Interpole-os társaság a DATAnetből is elvitt egy Proxy servert... Én csak döbbenten néztem a képeket, amiket a razzia során készitettek és hát vazze... egy-két kisebb kiadó, cd gyártó biztos megirigyelte volna őket... erre csak anyit, bukjon a férgese... és megérdemelték... Ez mind szép és jó, csak egy dolog lemaradt a cikből, hogy a német zeneipar védői, akik csak egy szövetkezet és nem hatósági szerv is üzemeltetett ilyen "nagyobb" szervert, hogy közelebb kerüljenek az emlitett warez csapatokhoz, de mivel ők nem hatósági szervek, ezért a főnöküket is letartóztatták :DDDDDDDDD
  • ViperNet
    Úgy tűnik a rendőrség eme részlege hatékonyan működik.
    A többi részlegnek is ilyen hatékonyan kellene működnie.
  • Newfronter
    És még azt hiszik, hogy ezzel ők milyen jók, hogy elkaptak néhány szervertulajt. Szánalmas.... az ilyen hír hallatán mindig felmegy bennem a pumpa.
  • Runo
    A baj, hogy ők komolyan is gondolják...
    Sajnos a milliárdos csalások/lopások/sikkasztások, és az ember ellen elkövetett erőszakkal korántsem foglalkoznak ennyire, pedig sztem többen félnek az utcai hulligánoktól, mint a warezolóktól
  • fifi
    sokáig gondolkodtam, mi az az egy frappáns szó, ami ide illik, de te leírtad helyettem: "Bolhacirkusz"

így van...
  • Carti19
  • strogg
    Ez igazán jó hír!
    Ezek szerint megoldódott az energiaválság. Nincsen éhező, és beteg ember a világon. Az emberi, és állatok jogait mindenhol betartják, az emberek boldogok, elégedettek, és az Úr fénye ragyog le ránk. Már csak azokkal a fránya letöltőkkel kell foglalkozni, és itt lenne a földi menyország.

Szánalmas....Bolhacirkusz... asszem megyek rókázni...