Mi is ez, hogyan kell használni?
  • Frencsy
    #1850
    Sziasztok! :)

    2016 májusban kaptam 1300,- forint helyett téves utalás miatt 1300,- Eurót munkadíjként/már legalább egy éve folyamatosan érkeztek kifizetések ettől a cégtől/, amit sajnos későn vettem észre és átutaltam a bankszámlámra! Másnap szólt a takszövben az egyik alkalmazott, aki a szomszédasszonyom, hogy tisztában vagyok-e azzal, mennyi pénzt kaptam! Mellesleg Ő tudott mindig az utalásaimról és igencsak elcsodálkozott! Mondtam Neki ezt azonnal utaljuk vissza! Igenám, de csak két részletben lehetett utalni. Közben pedig már megérkezett a Paypalomra a cégtől a visszahívás, és zárolták a számlámat! Eltartott egy kis ideig, míg újra használhattam. November 21-n megint nem kaptam meg a soron következő kifizetésemet azzal az ürüggyel, hogy túlléptem az éves 630.000,- ft limitemet verifildként, és a pénzmosás blabla szövegükkel írták, hogy felülvizsgálat szükséges! Bemásolom ide, ha nem bánjátok természetesen magyarra fordítva. Követtem a tanácsukat, mentem a resolution centerre, aztán sem a limitre, sem a "várok válasz"-ra nem engedett kattintani! Végül kattintottam az "Elhatározás"-ra, ott megköszönték az adatszolgáltatásomat, vagy mi a bánatot/ami ugye nem történt meg/! Azóta sem férek hozzá a 17.700,- forintomhoz, és próbáltam nekik leveleket irogatni, sőt megírtam a cégvezető paypal emailcímét is, amit Ő maga irt meg nekem, hogy keressék meg ezek! Megint a szokásos sablonszöveg az ügyfélszolgálattól, és semmi nem történik! Most már Skryll-re kérem a kifizetéseimet, de oda meg jövő hónaptól már nem fog a cég utalni! Szerintetek mit tudnék még tenni, hogy újra aktív legyen teljesen a fiókom?

    "Nemrég Ellenőriztük fiókját, és további információra van szükségünk a dolgára, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatos szolgáltatást. Amíg tudjuk gyűjteni az információkat, a hozzáférést az érzékeny fiókfunkciókat korlátozott lesz. Szeretnénk visszaállítani a hozzáférést a lehető leghamarabb. Elnézését kérjük a kellemetlenségért.

    Miért van a fiókhoz való hozzáférés korlátozott?

    Az fiókhozzáférése korlátozott, a következő ok (ok):

    November 21, 2016: Megkaptad € 2500 vagy több teljes kifizetések a PayPal számla ebben a naptári évben. PayPal törvény írja elő, hogy megfeleljenek az Európai Unió pénzmosás elleni szabályozás információkat gyűjt az ügyfelek, amikor eléri ezt a határt. Amíg meg nem ad a szükséges információk fiókja korlátozott lesz. Ön nem lesz képes küldeni vagy visszavonja a pénzt a PayPal, de akkor is képes a kifizetések fogadására. Kérjük, látogasson el a Resolution Centre további információt, hogy mit kell tennie. Ha PayPal korlátozza egy fiókot, a források lehet tartani, amíg meggyőződtünk róla, az azonosítás, mint egy felhasználói megállapodást."

    "Hogyan érhetem el, hogy figyelembe hozzáférés helyreáll?
    Ez általában elég könnyű vigyázni a dolgok, mint ez. Az idő nagy részében, csak kell még egy kis információt a számla vagy a legújabb tranzakciókat.

    Hogy segítsen nekünk ezt, és hogy megtudja, mit lehet és mit nem lehet csinálni a számla, amíg a probléma megoldódott, megy a Resolution Center .

    Meg fogjuk vizsgálni az Ön által megadott adatokat és e-mailben, ha további részletekre van szükségünk, vagy ha a számla vissza a normális.

    Ha elvégezte az összes lista elemeket, az ügy felül kell vizsgálni az egyik Fiókszakértők. Küldünk Önnek egy e-mailt a felülvizsgálat eredményének."


    Kezdje a korlátozás felülvizsgálatát
    Dátum Limited Kötelező válasz Állapot Akció
    November 21, 2016 Lift határok EU előírások megkövetelik PayPal gyűjteni, vagy erősítse meg bizonyos fiók adatait. Várok a válaszodra Elhatározás
    PayPal esetekeBay esetekMi ez? Kattintson a "eBay esetek" megtekintheti a esetek, hogy nyitottak az eBay Resolution Center. Kattintson a "PayPal esetek" megtekintheti a PayPal esetben.
    Letöltés Resolution Center esetismertetés
    Kilátás: kiválasztása a legördülő újratölti az oldalt

    search
    megtalálja
    A másik fél Case ID Ok Összeg Nyitott Állapot Utolsó frissítés Akció
    - Nem kell olyan ügyek -
    A megjelenített eredmények fent az elmúlt 180 napban. Tovább a Case Report kíván eredményeket 180 napon túli.

    Na ezt lehet hogy most jól összezagyváltam, de hátha Ti ki tudtok rajta igazodni és nagyon örülnék a segítségnek!