Mi is ez, hogyan kell használni?
-
VATO28 #1794 Sziasztok !
Én nemrég szüntettem meg a Paypal fiókomat ugyanis rengeteg negatív tapasztalatom és nem mellesleg anyagi károm is szármozott a használatából . A vásárló ( és pénze ) védelme nem egyértelmű - legalábbis a gyakorlatban . Én mondjuk kereskedésre ( dropshipping ) és online befektetésekhez is használtam ( Ptc illetve Hyip programokhoz ) . Ami nekem szembetűnő volt hogy egyértelmű USA bizalmi . Tehát amennyiben valamilyen termék áru stb . problémájának forrása valamilyen amerikai személy vagy cég akkor felejtsd is el hogy igazat adnak neked hacsak nem vagy te is amerikai állampolgár . Zárójelben nem amerikaival szemben sincs tuti nyert ügyed ha valamely problémás ügyben . Amúgy se szeretik ha valaki reklamál főleg ha nem amcsi ... A másik : rengeteg online csaló partnerrel működnek együtt ! Ez nem vicc !!! Nekem akkor lett elegem amikor egy befektetési oldallal kapcsolatban - ahova Paypalon keresztül fizettem be - maga az ügyfélszolgálattól azt a hivatalos tájékoztatást kaptam hogy ez egy csaló oldal ! Utána meg érdekes módon nem nekem adtak igazat az ügyben így odalett a befektetett tőke is . És ezt nem egyszer játszották el ! Tehát én mindenkit óvva intenék a Paypal-tól . Bár valószínű a többi hasonló rendszer is hasonló elveken működik talán egyetlen pozitívuma hogy itt a legkevesebb a költség de hosszabb távon azért ne legyenek senkinek illúziói hogy ügyfélként ( főleg ha nem termel több profitot nekik mint az esetleges problémás partner ) neki jobban megérné mint a rendszernek ...