PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Tehát a "hozzárendeltem" az nem ugyanaz, mint a "rendeltem hozzá"! A "verifikáltam"-ban is gondolnám, hogy benne a válasz a kérdésedre, de ha nem lett volna egyértelmű, akkor ezt is olvashattad:
"... De mint írtam, sikerült verifikálni, vagyis a próbaterhelés, sikeres volt, és vissza is küldtem nekik a számot, ők meg a 400ft-t a PayPal számlámra."
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Ami azonnal gyanús lehet:
- [email protected] címről érkezik
- akár olyan címre is jöhet, amit a PayPal-nak nem adtál meg
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Gúglizgatva találtam egy ilyen esetet a gyakori kérdésekben, és a kérdező írta végül, hogy megoldódott, csak várni kellett, de azt nem írta, hogy mennyit. Azon az egy eseten kívül viszont sehol semmi sincs ilyesmiről.
Pont azért kell a Paypal, mert amúgy, ha devizában kell utaljak, a kedves bank felszámol egy baráti 3700ft-os fix összeget az átváltásért.
Tudok az Unicredit-es forintszámlájukról is, tehát végső megoldásként az lesz, de nem értem, hogy ez miért nem működik.
A minap regisztráltam PayPal-ra, hozzárendeltem a bankkártyámat minden probléma nélkül, verifikáltam, és mégsem sikerül steam-en vásárolnom. A fizetés státuszánál csak annyit ír: "denied".
Esetleg tud valaki arról, hogy el kell telnie némi időnek, hogy használhassam? Vagy a bank szórakozik?
Netán valami jól elrejtett helyen valamit állítani kell a profilomban?
aztán a telefont még mindig eladhatod a vaterán satöbbi :-D forintosítva, még haszonnal is
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Csak itt jön a probléma: online soha nem fogom elkölteni, payoneer-ről pedig magyar igazi bankszámlára megint csak HUF-ban lehet átutalni... úgyhogy arra gondoltam hogy ha jó idő lesz átmotorozok szlovákiába, és ATM-nél nagyobb összegekben felveszem a payoneer-es eurot, majd haza és bankfióknál beadom az euros számlámra :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Payoneer
Regelj alám, mint én, mint TE megkapod a 25$-t! :)
http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/5cpZBz
25 USD minden általad regizett után a rendszerbe valamint a bónuszt az ajánlottad is megkapja !!!
További előnyei ennek a virtuális (amerikai USD alapú) banknak:
-Paypallal szemben itt nics a valutakovergálásból eredő veszteség .
-Dombornyomott Mastecard kártya jár mellé de nincs hozzá valós bankszámla.Online lehet vele vásárolni weboldalakon.
-A világ legnagyobb cégeinél használni lehet mint fizetőeszköt illetve ide tudjuk kérni a kifizetéseket.
-A világ bármely pontján lehet vele vásárolni illetve pénzt kivenni-a fizetési pénznem automatikusan átkonvertálodik az adott elfogadott pénznemben.A legmagasabb szintű védelmi és adatvédelmi rendszerrel rendelkezik.
-Csak legális kereskedőkkel áll kapcsolatban.Magyar nyelvű weboldal és support.
-Google adsence bevételeket lehet kiutalni rá.Paypal számlához hozzácsatolható.
-Ingyen lehet vele bárhol fizetni ahol elfogadnak Mastercard típusú kártyát.Paypal-ról is feltöthető illetve Paypal-ra is lehet utalni róla valamint Payoneer kártyák között is .
-Tranzakciókról automatikus email értesítést kapunk.Alacsony költségek.A világ több mint 200 országában elérhető .
Adott egy Paypal számla. Egy projekt után ez ilyen becsületkassza/adományszámlaként működne.
Kérdésem az lenne, hogy milyen módszerekkel tudnának az emberek erre pénzt tenni?
1. Tudom, hogy a legalapvetőbb, hogy csinálnak ők is paypal számlát, feltöltik és utalnak.
de van lehetőség másra is?
tudnának bankból, online bankból közvetlenül erre a számlára utalni? A top up résznél azt olvastam, hogy az utalásnak saját névről kéne érkeznie. Vagy lehetséges a sima utalás?
Aztán ugye lehet ilyen gombokat is csinálni. azoknak mi a módja és a megkötése? Tehát ha lenne egy adományozós gomb, nekünk milyen kötelességünk/feladatunk lenne? És esetleg egyéb módszer amivel ők tudnának pénzt tenni erre a Paypal számlára?
Köszi a segítséget :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Feltöltöttem az egyenleget, de a paypal csak a bankkártyát ajánlotta fel fizetési lehetőségként, így közvetlenül az otp-s számlámat terhelték meg...
Van sms kodos lehetoseg valahol a paypalon belul, mert en sehol nem talaltam..... Arra gondolok peldaul ha fizetek vele akkor kelljen meg egy smsben kapott kod is, mint ahogyan sok banknal is igy van mar.
Koszi a valaszokat elore is
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.01.08. 07:07:52
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Viszont mi van, ha Top-Up-al utalok Ft-ot (mert ugye csak azt lehet), akkor mindenképpen ez az átváltás lesz? Tehát a Paypal fog váltani?
Egyébként, ha te vagy az eladó, akkor a postáról neked kell gondoskodni. Ergó neked átjön a teljes összeg és te abból fizeted ki a céget aki kiszállítja. Vagy rosszul értettem amit leírtál vagy el vagy tévedve az adok veszek világba.
Szóval még egyszer. A postaköltséget és a gitár árát átküldi neked paypalra és te elintézel mindent elküldöd a pénzt. Hogy ennek van-e valami plusz intézni valója nem tudom, mert én is csak vásároltam eddig, szóval azt biztosan tudom, hogy én csak fizetek és szart se kell csinálnom érte.
De majd csak beír ide valaki aki már adott el valamit, hogy ilyenkor bejön-e a lóvé vagy csak üzenetet kapsz róla. Halottam valami ilyesmit is de nem értek a lovakhoz.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy gitárom, amit feltettem jofogásra, hogy eladjam.
Jelentkezett rá egy csaj amerikából, hogy elvinné, csak csináljak paypalt, aztán fizet.
Csináltam paypal számlát, kaptam is egy e-mailt, hogy megkaptam rá a pénzt (a gitár árát+szállítási költséget).
A számlámon nem jelent meg a pénz.
Azt írta a csaj, hogy akkor lesz rajta a pénz, ha elutalom a szállító cégnek a 65000 ft szállítási díjat western unionnal, aztán utána egybõl látni fogom a számlámon, hogy megkaptam a teljes árat. Utána küldi a szállító céget és jönnek a gitárért.
Na most nekem ez így kicsit bûzlik, bár lehet, hogy én vagyok túl konzervatív.
Írtam neki, hogy inkább hagyjuk az egészet.
Erre azt írja, hogy õ már elküldte a pénzt, mindenképpen utaljak, nem tudja így visszakérni a pénzét.
Nektek volt hasonló tapasztalatotok? Nyugaton ez így mûködik? Szerintetek mit kellene csinálnom? Tényleg nem tudja visszakérni a pénzt?
Köszi elõre is!
olvasgatva a forumokat a paypallal kapcsolatban egyre jobban az a meggyõzõdésem
hogy lassan a payzához hasonlít ez a bank is - valamikor ha probléma volt gyorsan intézkedtek és szolgálatkészek voltak - most szinte a leírt szabályzatoknak ellent mondanak- nem válaszolnak a levelekre késnek az aktiváló linkek nem tájékoztatnak- hogy korlátozzák a számlát- valahogy olyan, mint a szénakazal- nem tudni hova forduljon az ember - olyan a levelezési sémájuk, hogy nem látni a betûket-meg nincs is olyan téma amiben a segítséget kérné az ember.Az idõ meg megy a pénz meg kellene -sok munka semmiért.
link
kérdeznék - a paypallal kapcsolatban nekem netkártyám van - mivel verifidé kellet tennem ezért a virtuális káryám számával meg tudtam tenni - bejelõltem a kártya folyószámláját a fõszámlát - de a használatban a fõszámlát adtam meg azóta 3 hó telt el egy fityinget sem tudok levenni és azóta egy sort sem írtak hiába irok- ismerõseim körében ez a maestro virtuális kártya müködik- elfogadta a paypal - nekem miért nem- hova kellene írni, - a másik nyitni szeretnék egy másik paypal számlát meg is tettem de nem küldi az aktiváló linket be sem tudok menni. Gondoltam váltok Visát- de éves dija 6800,- Ft körül - van modjuk ez a kártya is 3600Ft- már- jól felemelte z OTP.
A páromnak van egy Paypal számlája. Mindig utal rá és várolja külföldrõl amit itthon nem kap meg. Eddig nem volt semmi gáz, de most már egy hete nem tud belépni. A jelszót helyesen írja. Kértünk jelszó emlékeztetõt a megadott protokoljuk szerint.Jött e-mail, linkre kattintottunk, majd megadtuk a bankszla számot, erre biztonsági kérdésekkel jön. Amibe az a jó, hogy soha nem adott meg ilyent, így helyes választ sem tud rá adni. Akkor próbáltuk hogy hívjanak fel minket telefonon. Angolul jól beszélõ szomszédot áthívtuk. Meg volt a helyes telefonszámunk. Adtak egy négyjegyû kódot, amit akkor kellene olvasatunk szerint beütni, amikor hívnak. Ez kb két napja volt, de egy hívást sem kaptunk. Nem tudjuk, hogyan kaphatnánk vissza a számlánkat, amin ott csücsül 40.000 forintunk, amivel fizetnénk a megrendelésünket Nincs hozzárendelve kártya. Történt valakivel ilyen? Van valami ötletetek? Kérlek segítsetek. Köszi
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
"Return to merchant and try a different payment method
We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available)."
Ha írok supportnak akkor van esély, hogy tudnak segíteni? Más fórumokon olvastam, hogy segíthet ha egy új paypal fiókhoz hozzácsatoljuk ugyan azt a bankkártyát, de én ezt a részt szeretném kihagyni és az eredeti paypal fiókommal fizetni.
Amúgy pedig köszi az infot!