Mi is ez, hogyan kell használni?
  • rooney8
    hali
    van egy kis problémám
    törölni szerettem volna a(z egyik) paypal fiókomat, de törlésnél megerősítésként kérte az úgynevezett "full account number"-t is. ez elvileg a bankszámlaszámom. na hát én már minden lehetséges formátumban megadtam neki (első 8 számjegy, középső, utolsó stb.) de sehogy sem akarta elfogadni. végül addig próbáltam, míg egy ilyen szöveg meg nem jelent (most nem tudom, hogy ez annak a következménye, hogy sokszor rossz számot írtam be, vagy pedig sikerült a megfelelő kombinációt beírni, és ezenkívül van valami probléma...

"Sorry — your last action could not be completed

If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.

If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again."

google-ben több ilyen problémával is találkoztam, de megoldást sehol sem írtak (az angolom nem a legjobb, így lehet csak átsiklottam felette). már írtam paypal-nek is, de egy automata válasznál többet nem kaptam. esetleg van valami ötletetek?