Mi is ez, hogyan kell használni?
  • Fela
    Udv!

Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy van-e valami limit paypalos fizetesre ? Hogy egyszerubb leirom miert kerdezem.

Vettem ma valamit ebayen egy objektivet ami 1200 font volt. Mikor ranyomtam a "pay now" gombra (paypal oldal bejon > login )akkor a következo oldalon felul azt irta hogy ezt csak e-checken lehet csak fizetni. Reszletesebb leirasnal lehetett volna valasztani bankkartyat is de az inaktivalva volt (szurke volt az egesz) es csak az e-check volt kivalaszthato. Ennek 7-9 nap az atfutasi ideje. Kartyaval nincs gond, fizettem 5 perccel elotte meg 5el utana is par aprosagert ebayen paypal-al ahogy mindig is csinaltam.

Angoloknal vagyok, eddig semmit nem sikerult talalnom errol hogy miert lehet ez, annal a kivalasztos resznel csak az volt irva hogy az e-check tobbnyire akkor jon fizeteskent ha nincs bankkartya.

Amire en gondolni tudok az csak az hogy van egy limit a kártyán (visa debit) vagy paypalon (mert csak sima accountom van) ami pl 1000 font felett nem engedi. Igazabol nem zavar mert ugyanugy megkapom a cuccot csak 7-9 nap mire atmegy a penz, es errol eddig nem tudtam.

Talalkozott mar valaki ilyennel ?