PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm a választ.
A hozzáadott bankszámlaszám csak a pénz lekérésénél kell, ha pl. eladtál valamit, és fizettek is neked.
steam, origin: ACE_hun
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Lenne egy kérdésem: Moneybookersrõl van-e lehetõség Paypalra utalni?
MB topikban kérdeztem, de elég kihalt :s
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Link and confirm your debit or credit card
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below.
When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted.
The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card.
Mit kell csinálnom? Tudnátok segíteni?
Így logikus, nem tom miért nem ott kerestem egybõl.
Viszont ami furcsa, hogy ez a 400 ft-os tranzakció elõtt vásároltam egy 40k-s dolgot és azt is levonta egybõl.
Namármost, ha még nem gyõzõdött meg arról, hogy én vok a számlatulajdonos, akkor hogy a fenébe engedhette a tranzakciót?
Még szerencse hogy van internetbankom, így megtudtam adni most utólag a kódot.
De basszus a bankszámlám számlatörténete, nem a paypalos.
Ez nekem, új felhasználónak nem volt egyértelmû.
Köszi!
Azt a négyszámjegyû kódot hol találom, amit a 400 ft-os trnzakcióra kapok?
20.-án vette le a 400 ft-ot, de a kódot nem találom sehol.
Köszi!
ha nekem nincs bankkártyám és venni akarok valamit, de van elég pénz a paypalon. akkor lehet ugy vásárolni hogy ne a bankkártyáról vegyen le hanem a paypalról ? remélem érthetõ a kérdés
Delelott 11kor kaptam egy mailt hogy refundoltak a teljes osszeget. Viszont nincs semmi indok, uram bocsa' elnezes az eladotol. A penzt visszakaptam es ez a lenyeg, csak azert ez a nulla kommunikacio kicsit bosszant...
Biztos hogy az elado nyomta most vissza az egeszet, mert még a 3 nap sem telt le, csak jott az e-mail a refoundrol. Fura az az, hogy valaszolni nem tudott, de az oldalan felemelte az orak arait :-D
Egyebkent egy sima netes boltban vettem, ahol csak egy webes feluleten lehetett uzenni (direkt mail cim nem volt), igy oda irtam meg a paypalos accountjara. Hiaba persze... Tudom gyanusnak kellett volna lennie, csak nem volt idom... Elotte par nappal rendeltem az orat masik helyrol, ahonnan visszakuldtek a penzt mert nem tudjak leszallitani. Ajandekba lett volna, igy szinte az "elso" oldalon megvettem amin olcso volt.
Ezt most megusztam 😊 Koszonom a segitsegeket !
Elõször is 1 remek PayPal videós leírást találtam a link alatt!
Nekem szerencsére pozitív ebayes tapasztalatom volt (feltéve ha onnan vásároltál) és szinte mindig újraküldték az árut ami nem volt jó, mégcsak bizonyítanom sem kellett. Amúgy igen létezik vásárlói védelem, elvileg 200/2000$-is a PayPal "megvéd" és valóban a "dispute"-al kell kezdeményezni. És ami még nagyon fontos, hogy az ebayen belül kell mindig levelezgetni,mert csak arra garantálják a védelmet, tehát ha saját levelezõ programoddal írogattok egymásnak, akkor esélyed sem lesz sajnos 😞
Nalam az a helyzet, hogy kb 3 hete regeltem paypalra, vettem is jopar dolgot sokfelé (angliaban elek), es utoljara karorat akartam venni, ami nem erkezett meg, kb 10 email, telefon es sms probalkozas utan sem kaptam egy valaszt sem az eladotol. Csutortokon delelott rendeltem az orat masnapi express szallitassal, de mar a rendeleskor irtam nekik kapasbol mailt.
Mivel sok tapasztalatom nincs paypallal kapcsolatban, igy csak annyit tudtam csinalni, hogy canceleltem a fizetest es a "dispute" gomb utan leirtam mi a bajom. Most elvileg van par nap hogy "megbeszeljuk" az eladoval a problemat, de persze az tojik a fejemre.
Kerdes az az lenne, hogy most ha letelik ez a par nap, akkor mit kell majd tennem ? Valami olyasmi volt irva hogy ha letelik ez a kis ido akkor a paypal megvizsgalja az ugyet es eldontik hogy mi lesz. EZ megis kb meddig tarthat ?
Mindenfele segitseget, jotanacsot szivesen olvasok :-)
Udv: JoeJie
nagy csalás a paypal. itt a lebuktató cikk.
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Csaby01
na most azt nem tudom lóvét hogy tudok felrakni a paypal számlámra melyik fülnél mit kell választani?
elõre is köszi a helpet...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Beneficiary Name: BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám : xy (ezt nem írom ki)
Your Transfer : xy (ezt se)
a kérdésen az lenne: miért Unicredit bank van írva amikor én OTP-s vagyok??
Amúgy az a problémája, hogy nincs még értékelésed, illetve a paypalnak megadott lakcímed unconfirmed (és nem a státuszodra gondolt), ezt csak fizetés után tudta meg, mert benne van abban az emailban ez az infó, amelyikben a paypal írt neki a fizetésedrõl. Ellenörzött címe asszem csak az angliai és az amerikai felhasználóknak lehet, nekünk nem. Vannak eladók, akik kikötik, hogy csak conformed címre hajlandóak postázni, de ezt kiszokták írni a terméklapra.
Új felhasználó vagyok paypalon, vásárolni szeretnék kizárólag. Az elsõt már meg is tettem, át is utaltam a pénzt, de ezután közölte velem az eladó, hogy bocsi, de neem küldi az árut, mert "i am not covered by paypal as you are a unconfirmed address and you do not have feedback".
Tudjátok, ez mit jelent??? Mikor válik valakinek a címe megerõsítetté? A státuszom egyébként "verified" a paypalon. Azt sem értem, miért csak akkor látta mindezt, amikor már elutaltam neki a pénzt... Most vajon hogy kapom azt is vissza???
Köszi a segítséget!!