Elegáns Univerzum - húrelmélet és a többi vad elképzelés. Lehet-e...?
  • czihaki
    #201
    Ejnye Maki85,- pont én írtam egyedül, hogy a Föld belsejében a MAG körül kialakult egy hatalmas üres Tér (olyan széles, hogy visszatekintve a MAG-tól a láva örvények felé, az ország méretű lávaörvények, onnan már csak kicsi, felhő nagyságúnak látszanak. Ha vissza lapozol" a 182 betett ábrámhoz abból egyértelműen látszik a fekete sávról, (az üres és sötét tér) hogy milyen széles az üres-tér a Mag körül.

    Az a borzasztó, hogy vagy tudják a geofizikusok, csak elhallgatják "felsőbb utasításra" vagy tényleg nincs róla tudomásuk, és a műszeres vizsgálatok eredményeit félreértelmezik. Nem az én személyemet féltem attól ha valóban nem ismerik az igazságot, hanem azt a sok -sok rendes embert akik a jövőben fognak születni élni akarni. Mert ha az emberi faj időben nem kezdi el megtalálni egy másik de élhető bolygót és oda átköltöztetni az életet, akkor itt fognak pusztulni a forróvá vált, gázoktól bűzlő izzó platnin. --de az is elképzelhető hogy egy "felső-réteg" utódai miatt hallgatnak, mert csak nekik szánják az elkötözés lehetőségét, meglógnak titokban, pár rabszolgának való emberrel, itt hagyva több milliárd embert! Csak számoljatok, mennyi űrhajóra lenne szükség és mennyi időbe telne elszállítani a jövő kb 10 milliárd emberét? Azt gondoljátok hogy a semmi melóst vagy parasztot majd örömmel feltessékelik, vagy akár minden tanárt, orvost, vagy mérnököt a világ minden népéből?

    Azt látom, hogy nem hisztek nekem, de gondolkodjatok logikusan. Az univerzumnak alaptörvénye az hogy keletkeztek az égitestek akár csillagról akár bolygóról van szó. Nyilván, hogy bizonyos mértékben a tömörüléstől forrók voltak de olyan hideg (volt és ma is) az univerzum, hogy kihűltek, de nem biztos hogy a teljes tömege. A tudósok is azt mondjál hogy Napunk sokkal kisebb volt és a belső felbomlása miatt lett egyre hatalmasabb. Akkor miért nem lehet ugyan ezt egy bolygó estében is elfogadni? Kimondták hogy az egész forró volt és a kéreg amin az élet keletkezett fokozatosan hűlt ki csak ... aztán kapcsoltak, hogy akkor honnan lett a rengeteg viz? Egyszerű... kintről hozatták be fagyott aszteroidákkal.... ne röhögtessenek már... ennyire ostobának nézik a többi gondolkodó embert? Akkor semmiben se különböznek a vallásos sóderolóktól, a csodákat ígérőktől, hogy majd lesz feltámadás vagy épp újra-leszületés és hogy van egy mennyei másik világ. Holott az se tudják mi a lélek? Minek köszönhetően vált élővé ez a sejthalmaz, a test?

    Fogalma sincs a tudósoknak, hogy milyen energia sugárzik ki a Földből és biztosítja a természetes gravitációs erőt. Fogalmuk sincs a Tér-feszültségről=Tér-időről, mert sajnos Einstein meghalt, nem tudta befejezni ezt a nagyon is jó elgondolását. Marsra készülnek, holott az katasztrófával fog végződni. Már az út elején az asztronauták meghalhatnak. Tér-idő nélkül nem létezhet élet- ez technikailag még egyáltalán nem megoldott egy űrutazáshoz, a még nagyobb távolsághoz pedig egyáltalán nem megoldott és nem is fogják talán azt soha megoldani.-- bár a technikai vonalon fizikusi és mérnöki szinten hihetetlen nagyot ugrottak előre a tudásban és talán arra is rájönnek miképp alkossanak olyan önműködő, intelligens szerkezeteket, amely kóma állapot szerű állapotot teremtve, egy hosszabb utazást is lehetővé tenne. Amennyiben a Nap miatt is kellene távozni és a Mars se kerülne élhető" geo-fizikai állapotba.