Elegáns Univerzum - húrelmélet és a többi vad elképzelés. Lehet-e...?
  • czihaki
    #129
    Tudod overseer-7 szándékomban állt miután betöltöttem a 60. évemet bemutatni még hozzá a szkeptikusoknak és bizony nagyon jól megfizették volna. S talán ha akkor a tervem sikerül, akkor az emberiség egy kicsivel józanabbul, Emberhez méltóbban gondolkodna és viselkedne. Ugyan ebben az időben egy könyvet is kezdtem írni, de sajnos az unokáim lelkiismeretlen szülei miatt, egy mocskos beszólásukra, hatalmas haragot éreztem irányukba, de visszafogtam magam és csak annyit mondtam, takarodjatok! kifelé!-- ha akkor csak egy kicsit is használom a tudásom, akkor vagy pofán vágom őket és kihajítom mind kettőt, vagy legalább miután kitakarodtak valamit tányérokat poharakat, de földhöz kellett volna vágnom. De csak lenyeltem és álltam.-- egy kis idő elteltével már el is vitt a mentő, infarktust kaptam. Amíg a kórházban voltam, a piszkozat könyvemet amit még be se fejeztem, a férjem kiadóhoz vitte és kinyomtatták a piszkozatot.

    Amikor kijöttem a kórházból örültem is és nem is-- de boltba csak kevés jutott el, mert képtelen voltam így engedélyezni az árusítását-- odamentem a kiadóhoz és a raktárukból haza hoztam- ma is a gardróbban állnak becsomagolva.

    A bemutatásokat pedig le kellett mondanom, mivel bárhova távoztam lélekfazonommal az országban, mire eltelt egyetlen perc, a lelkem visszatért és hatalmasat csapott a szívemre, majd kiugrott úgy kezdett dobogni a bal oldal és végre egyet a jobb szívfél is összehúzódott. Szóval a lelkem valamiért nem kockáztatott, valamiért fontosnak tartotta azt, hogy még éljek.-- S milyen szerencse-- A drága szülők akikre ráírattuk a házunkat hogy ne kelljen örökösödési adót fizetni egyszer, kiderült hogy azt spekulálták hogy eladják a házat amiben mi élünk és a két unokánkat neveljük lassan 14 éve.--- Így aztán egy alkalommal visszavettük a házat, és ma a 2 fiú unokám nevén van, a mi haszonélvezetünkkel.

    Ha könyvet nem is, mert egy vagyont kérnek a kiadók-- de videót azt tervezek készíteni és fel lesz téve. az internetre.