Elegáns Univerzum - húrelmélet és a többi vad elképzelés. Lehet-e...?
  • czihaki
    #123
    Tudom, hogy az amit írok nektek azt nehéz még felfogni is, nem hogy elhinni. De minden szavam igaz. Valójában szándékomban állt bemutatni pár évvel ezelőtt Szkeptikus társaságoknak, angol, ausztrál és amerikai társaságoknak. Mivel abban a korban voltam, hogy már egyik nagyhatalom se használhatott volna fel saját mocskos céljaira. A képességemmel többet értek volna, mint a műholdjaikkal. ezért kellett hallgatnom egy életen keresztül mindenről. Nem volt előttem se távolság, se beton fal, se földnek mélysége, mindenen áthatolni voltam képes, és mindent meglátni, hallani és visszatértem után emlékezni reá. E képességemnek volt köszönhető, hogy megjártam a Földünk belsejét is. A lélek fazonommal"-- a szellemi lélek energia szálak emberforma rajzolata. A lélek szálakon születik a gondolat érzelmi töltéssel. A lélek hall és lát csak kicsit másképp. Viszont számára csak az létezik ami a célja, vagy amire koncentrál, vagy épp érzékel. A lélek számára nem létezik az idő, de a komában hagyott testében is csak topog az idő.

    Az időről-- az ember megalkotta valóban a saját illúziónak nevezhető idejét- 1.amit a gyakorlatban használ és állandóan mért a szerkezeteivel. 2. s persze a különböző elméletileg használt idő zónáit.

    Einstein idősebb korára elkezdett spekulálni az időnek valódi létezéséről, de nem volt ideje befejezni- így maradt a Tér-feszültség meghatározása amit az utána következők megtartottak.-- de az hogy mi az a Tér-feszültség azt senki nem határozta meg csak a görbült tér okozta Tér-idő fogalom maradt fent azóta is.