Elegáns Univerzum - húrelmélet és a többi vad elképzelés. Lehet-e...?
  • czihaki
    #112
    Tudjátok overseer-7 és fonak az, hogy létezünk, azt nyilvánvaló, hogy annak köszönhetjük, hogy előszór az univerzum keletkezett, a Napunk keletkezett és szerencsénkre a Földünk is olyan anyagokból formálódott, amely alkalmas volt arra hogy a anyagából élet teremtődjön. De az hogy mi lesz a létezésünk sorsa, (leszámítva az emberi baromságot, amikor ostoba módon még a saját otthonát rajta az életet is elpusztíthatja a jövőben!) Azt sajnos a Természettörvénye is meghatározta egykoron- hiszen minden keletkezik, fejlődik, majd felbomlik, elpusztul, nincs örök létezése semminek, a Földünknek se az éltető Napnak se és az életnek Se itt a Földön legalábbis csak egyetlen élete van mindenkinek!

    Sajnos a Földünk is pusztuló idejében van! Teljesen más a fejlődése, a belső szerkezete, és a pusztulásának az oka, ideje, mint ahogy azt bemesélik az embereknek!!

    Az pedig hogy valami keletkezik vagy születik annak mindenképp OKA van, de ez az ok nem misztikumi marhaság. az univerzum is önmagától keletkezett, mert adva volt az első OK majd utána kialakult a kedvező fizikai ok, amely beindított egy fizikai folyamatot, törvényszerűséget amely tulajdonképpen megteremtette mindennek az alapját, az atomokat, a belőle felszabaduló energiákat amelyek megteremtették az örök mozgást örök erőket , és a fizikai kémiai reakciókat-- Ha egy elméletet jónak lehet venni az Newton kezdő feltételezett elmélete volt első OK-- TÉR amely folyamatosan egyre hidegebb lett és abban szétkenődött, a különböző nagyságú, minőségű, parányi, neutron porszemcsék tömege. Amikor a lehűlés olyan nagy mértékűvé vált, akkor egy hatalmas TÉR- Rianás történt. Ez volt a első kiváltó hatalmas erejű OK!--- keletkezett az Energia a porszemcséken, (Fekete és Fehér energia feszültség vagy atomi szinten proton és elektron) és az örök mozgás. Kellett Isten hozzá? NEM !!!