1. Legó PC:
Én úgy tudom a világon mindenhol min 50%-át teszik ki a piacnak a lego PC-k. A többi 50-en osztozik az összes brand, úgy hogy a legnagyobb részesedése is max 10% körül van! Amúgy a brandban is ua alaplap van, csak más dobozba rakják, vagy teljesen egyedi, de akkor nem is adnak belőle el túl sokat.
2. F-OS
Ezzel én sem értek egyet de így van, ez a piaci realitás. Én is jobban szeretem a használható dolgokat, de mit tegyek, ha egy nulljúzer esetében ilyen nincs, és minden (akár SW akár HW) problémára az a válasza, hogy vesz egy erősebb gépet/alkatrészt.
3. PC sikerének az okai
A PC akkor lett sikeres, amikor a júzer DOS-ban bütykölgetett, és mindenki keverte a windózt az ofisszal, a májkroszoftot meg a microprose-zal. A PR télleg sokat segített, de az emberi butaság még annál is nagyobb volt.
4 DX
Szerintem azért az OpenGL is egész jól tartja magát. Persze igazad van, ha az OS-be nem rakták volna akkor semmire nem mennének. Az alacsonyabb szinteet úgy értettem, hogy pl. bármilyen ablakokat használó játékról legyen szó, a progizók általában inkább írnak saját kódot, minthogy a windózét használják.
5 Fejleszthetőség.
És ebbe az Imaciba hova dugjam az extrahűtést igénylő kétszlotos PCIe Gef vidkarimat?
6. Ivás
Na erre mondja a főnököm, hogy: most vagy túl sokat ittam, vagy nem eleget;)))