Pont ezert jart volna jobban azzal a fikcioval az Apple, amit en levezettem a Sony fele nyitassal.
Jo hogy kockazatos a Cell szinte elsokezbol valo melyvizbe dobasa, de semmivel nem lett volna kockazatosabb, mint az Intel fele myitas ezzel az x86-os atallassal.
Az OS-el kapcsolatban, pedig a Cell-re ugyanugy fejlesztehette volna tovabb a PPC alapra epulo Mac OS-t vagy a Linux alapu OSeket az Apple. Raadasul sokkal kisebb kompromiszumokkal, mint ahogy az Intel fele processzornal kell ezt tenni.
Jo hogy majd a Darwine alol futtathatoak lesznek a Windowsos alkalmazasok, de szerintem ez meg inkabb alafogja asni a Mac tekintelyet es elteri majd a windowsos vonal fele.
Egy olyan palya fele fogja iranyitani az Apple-t ami nem sok joval kecsegteti majd.
Hiszen egy user idovel ha elkezdi telepitgetni a Macre az ilyen alkalmazasokat, elobb utobb megkerdezi magatol, hogy legkozelebb minek vegyek ilyet, ha ezeket az alkalmazasokat futtathatom egy sima PCvel is ?
Arrol nem is beszelve, hogy mi lesz akkor ha forditva is elindulnak ezek a folyamatok, hogy a Win alol is futtathatoak legyenek a Maces alkalmazasok.
Te most szerintem Ulkesh azt hiszed, hogy mi Mac lenezo forumozok vagyunk, pedig nem errol van szo, egyszeruen ugy gondoljuk, hogy most amikor szamara kinalkozo alkalom lett volna az Apple elott, egyszeruen a legrosszabb dontest hozta, amelyiket lehetett a Cell lehetett volna a kezeben az adu asz es elszalasztotta egy hosszutavon eletkeptelen technologiaval.
Sajnos ha igy folytatodik a dolog, szomoru tanui leszunk egy ugyanolyan bukasnak, amit mar ateltunk az Amigakkal kapcsolatban.