Ulkesh#116
"De azt bekell latni, ha nem lesz fejlodokepes az Apple, (marpedig ezzel a geppel nem tud semmi ujdonsagot felmutatni.....sot)"
Ezek szerint egyetlen PC gyarto sem tud ujdonsagot felmutatni es zarjak is be a boltot, mert itt nehanyan ezt kinyilatkoztak :)
Ezzel a technikaval most jonnek ki a PC-s gyartok is, miert irtok rola mult idoben es elavult techologiakent????
Ti a sufniban gondolom mar optronikus processzoron dolgozgattok es igy ezek a par napja bemutatott eszkozok elavult vackok szamotokra?? :)
"akkor ha kell Intel siman magara fogja egy ido utan hagyni, ha ugy erzi csak felesleges pup a hatan a masik ceg kiszolgalasa."
Ertem, szoval van egy vallalkozasod, az ugyfeleidbol elsz, de utalsz dolgozni, ugy erzed, hogy pup a hatadon az ugyfel tehat hatat forditasz neki..
Szerinted ki zarja be a boltot hamarabb? Te, vagy O?
"Raadasul nagy valoszinuseggel ebben az esetben az Apple piacabol is reszt fog kiszakitani magabol."
Ki?
Az intel mostantol Apple kompatibilis szamitogepeket es iPod-ot fog gyartani? Elolvasod Te, hogy miket irsz? :)
"Gondoljunk csak bele, ha az Intel eltereli mondjuk hosszutavon a fejleszteseket nagyon a Win kompatibilitas fele"
Ezt mar nem is kommentalom :)
"Na marmost akkor ki fog Mac gepet venni, ha az Intel mas cegekkel is kepes ilyen szegmensben szamitogepet eloallitani ?"
Barki, aki a mostani inteles gepeket is megveszi..
Ugyanis, ha nem tunt meg fel, az uj Mac-ek gyakorlatilag intel PC-k, amik OSX-et futtatnak alapbol..
"Hiszen a fejleszteseket az Intel kontrollalja, es ha komoly osszetuzesbe kerulnek nemely vitas kerdesben, az Applenak egyik pillanatrol a masikra nehez lesz valtani,"
Ertem, szoval latjuk, hogy vitas helyzetbe kerult az IBM-el, valtanak egy homlokegyenest mas architekturara. Raadasul ugy, hogy a felhasznalonak szinte tudomasa sincs az egeszrol, mert a regi alkalmazasok is futnak az uj rendszeren..
Szerinted ez miben mas, mint amit te leirtal??
"Azt pedig mar kifejtettem, hogy ez az X86os vonal nem lehet csak idoleges megoldas."
Igaz, a PC-nek is mar 25 eve ideiglenes megoldas, es valoszinu meg 25-ig az is marad..