• Pisti1026
    hy mindenkinek!
    Tavaly októberbe egy elég kellemetlen ügybe keveredtem.Nem szoktam horgászni de egy barátom unszolására megegyeztünk hogy kimegyünk horgászni, mentem oda hozzá h menjünk együtt de neki még volt egy kis dolga és azt mondta h jön utánam 20 percen belül én pakoljak ki a horgászzsákból és fogjak addig kishalat(rablóhalaztunk) meg is történt mindez pecázgattam kb 10 perce amikor begurult egy rendőr és kérte az engedélyemet, mivel nem horgászok nem si volt nálam, mondtam a csávónak h mindjárt jön haver neki van de nem hitte el és megbünettek. Mivel szerencsém volt még akkor em voltam 18 2000 Hufra büntettek ami még nem meglepő még keveslettem is, de a másik büntetéstől felháborodtam "egy évig az engedély kiváltásától eltiltom", na ez szerintem röhej még ha rabsickostam volna vagy
    rosszabbat akkor oké, de ha valakinek nincs engedély mért tiltják el tőle,a másik dolog szerintem jobban megérni neki ha kiváltom levizsgázok az nekik vagy 18ezer. Az lenne a kérdésem hogy elmegyek egy vizsgaidőpontra kiváltom a területi jegyet+engedélyt akkor le tudják ezt nyomozni vagy vmi ilyesmi, benne vagyok vmi listán? mert mondta egyik haverom h amikor ő váltott akkor semmi hece-huca nem volt, levizsgázott írták a papírt és kész. Szerintetek mi a helyzet ilyen téren?