• Landren
    Régebben sokat jártam, de tavaly már csak egyszer voltam, akkor meg is fogadtam, hogy többet nem megyek. Ennek egyik oka, hogy akkor is barzasztó sokan voltak, és folyamatosan keresztbe dobáltak, ráadásul a szemből fenekezővel is oda dobált ahol én úszóztam. A másik ok pedig, hogy kb.3 éve elkezdtem bojlizni, arra meg ugye a bocska tó teljesen alkalmatlan.

Én Komáromban lakom, a Dunára is volt enegdélyem, bár oda leginkább csak pergetni jártam, megelehetősen sokat, de annál kissebb eredménnyel. Tulajdonképen soha nem fogtam semmi, ezért idén már oda nem is váltok.

Kedvenc tavam a tatai Római tó, csak az is elég körülményes víz a sok akadó miatt, meg ott is előfordul, hogy nyomorgás van, viszont legalább lehet éjszaka is horgászni. Évente 2x egy hetet, meg alkalmanént még párszor megfordulok ott. Igazi nagyhalas víz...

Egyébként meg leggyakrabban a komáromi WF tóra szoktam járni, mert az van legközelebb, oda is éves engedélyem volt/meg lesz idén is. Mivel ez egy szabadidőpark, ahol étterem, strand, és egyéb szórakozási lehetőségek is vannak, ezért kimondottan jó hely az egész cslád számára. Nyáron hétvégén itt is sokan vannak, de a méretéből adódóan mégsem egymás nyakában ülnek az emberek. Halakat is lehet fogni minden fajtát amit az ilyen helyeken szokás. Ami negatívum, hogy éjszakai horgászatra itt nincs lehetőség.

WF park