• trident
    #1971
    Tudom, hogy egyszerűbb leírni pár ötletet és milyen nehéz egy egyszerű dolgot is megtenni...:(

    Amit írtam azt kettéválasztanám. Egyrészt lehet ragaszkodni ahhoz, hogy egy telepítésnél részt vegyen a helyi horgászközösség (horgász egyesület).
    Meg lehet próbálni segíteni a halőrök munkáját is. Apadó víznél végig lehet fényképezni a kikandikáló varsákat, hálókat.

    A másik része, amikor már túl kell lépni a személyen, mert rendészeti kérdés. Nyugodtan beszállhatna a rabsicok lefülelésébe a VPOP is, egyrészt mert esetleg nekik lesz technikájuk és hátterük, de amúgy joguk is hatékonyan fellépni.

    Nem csoda, hogy néhány halőr nem fogja tudni a szervezetten rablókat lebuktatni, még akkor is ha nagyon jó eredményeket tudnak produkálni.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Néhány napja, itt Gyulán volt békemenet meg még békébb menet. Annyi rendőr volt, hogy egymást kerülgették a rendőrségi mikrobuszok, rendőrautók, nem volt olyan utca, ahol 2 percenként nem ment volna el járőr vagy kutyás járőr...

    Ha havonta néhányszor végigmennének a természetes vizeken, netán egy motorcsónakkal jó halradarral vagy leeresztett lánccal, akkor szerintem eltűnne az orvhorgászok fele - három negyede. Ahol meg tudott, hogy gubanc lehet, oda meg mehetnek a "kommandósok" gyakorolni.


    Más: ezzel mizu?
    Más.