• trident
    #1866
    re: Helli: na ne már, nem a miénk a sport, hanem azé, aki megműveli! :D
    Amúgy Firerock jó kis botokat linkelt. Ha kevés a zseton, akkor még szetteket érdemes nézni (pl. a hal.hu-n megnézed a "Dupla Pontyozó szett"-et, akkor ezzel már mindketten 1-1 bottal el tudtok kezdeni pecázni, nem csúcs a szett, de arra jó, hogy az első két évben kiszolgáljon titeket, finomabb-nehezebb pecázást is kipróbáljátok.)

    Sőt, még két dolog: ha megnézed, sokan ennél sokkal vacakabb cuccokkal is jókat horgásznak, számít a felszerelés, de még halat nem láttam aki elismerően cuppantott volna az orsót meglátva.:)
    A másik: sajnos gondolkodnotok kell a többi költségen is. Ilyen például mondjuk egy két rekeszes botzsák, szákok, merítők, kempingszék, érdemes egy olcsó, nem nagy méretű szerszámos dobozt is beszerezni, csalit magatok is tudtok készíteni, de a pellett-bojlinál sok pénzt ott lehet hagyni és még nem számoltad az apró cikkeket (etetőkosarak, horgok, ütköző, gyors kapcsok, forgók) és még van egy tétel: állami jegy, területi engedély vagy bérlet egy horgásztóra. Ez ne tántorítson el, mert szép sport, de az nem baj, ha kérdezősködsz, gondolkodsz előre!:)

    Firerock: hát csúnya, debella egy jószág, nem is erre leszek legbüszkébb, inkább kuriózum.:D
    A nevistől én nem esek hasra. Egyedül talán az alsó árkategóriában érdekesek. Az Okumával mi a helyzet? Vagy mivel olyanok voltak ezért ki akarsz mást is próbálni?