• JackSparrow88
    Ma egy olyan dologban volt részem, amiben eddigi horgászatom során még egyszer sem. Csatornán horgásztam egy 3 m-es bottal, 30-as zsinóron, gondoltam ez ilyen helyre bőven elég is lesz, mivel a halak nem túl nagyok és zömében úgyis csak törpék akadnak a horogra. De ez ma mégsem így történt. Egyszer csak arra leszek figyelmes hogy felcsapódik a jelző és erre logikusan berántok, a zsinór feszül, a bot görbül. Ám ami ezután történt az egy igazi és felejthetetlen horgászélmény volt. Ugyanis egy hihehetlen erős hal akadt a horogra, amivel kb negyed órán keresztül küzdöttem és persze h szakadás lett a vége, így még a hal személyére sem derült fény, de mivel nagyon agresszívan védekezett, amurra gondolok. (Igaz a csali csonticsokor volt, tehát nem épp az amur kedvenc csemegéje) Sajnos még a súlyát sem tudtam megsaccolni, de mivel nagyon kifárasztott és már kicsit húzott is a bottal együtt, talán olyan 5 és 10 kiló közé tenném. Életem legnagyobb halát vesztettem el így és lehet, h soha többé nem lesz ekkora szerencsém.(mivel eddig sem volt nagyon, úgyhogy ez most ajándék volt nekem...)
    Na ennyi volt a mesém röviden...