Horgászat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
én to majánlani borsosgyõrt ot mindig van kapás harcsa ponty minden naon jó
dragon11
Lol, velem még sosem fordult ilyen elõ. Ahová Én járok, rend van.😊

ami a fizetõs vizeket illeti, ahol annyi hal van, hogy már egymást eszik, nekem nem azzal van a gondom, hogy nem fogok semmit, (habár ha már fizet az ember akkor jó lenne fogni) hanem azokkal a "kedves" horgásztársakkal, akik utánad jönnek és vagy öt méterrõl úgy átdobnak, hogy esélyed nincs a gubancmentes horgászatra. és ha szólsz nekik, még õk vannak felháborodva. legalább a horgászok fognának össze ebben a kicsit sem normális országban nem?????
helló! van aki Rábán horgászik? van még olyan része, ahol halat is lehet fogni? mert a tapasztalat azt mutatja, hogy minden évben egyre szarabb. és tavaly sem volt valami jó, már elõre félek, hogy idén milyen lesz....
dragon11
Én egy fizetõs partra fizettem ki 2,5k hufot reggel 6-tól este 6ig 2x és nem fogtam semmit.😊 pedig rendszeres telepítés volt.

Igaz, nagyon nagyon meleg volt!😞 Augusztus környékén.

Max7
én itt pesten a soroksári dunaágon pecáztam régebben, de nagyon iszapos az egész és az iszap fõként a szarból van ezen a részen így nagyon elhanyagoltam ezt a szorakozásomat 😞

De legalább te nem sporthorgász vagy aki lemegy egy halastóra és kifog 15 pontyot... hanem le tud ülni és ha hár oráig nicns kapás elvan a parton és 3 óra után örül a kapásnak!

Az ilyen horgászok tartják becsben a természetet és ha nem viszik haza a halat megenni akkor visszaengedik de nem bevágják a víz közepére hanem szép szabályosan beengedik a vízbe, illetve nem kitépik a horgot hanem lehetõ legkevesebb sérüléssel szedik ki!

most naphalam van 😄 2db az egik kifakult sajnos de a másik stramp kis hal és egész sötét a szine.. pont ma voltam csontiért nekik... csávo mosolygott mikor mondtam hogy csak tized annyi csontit adott amennyi járna... egybõl evágta hogy aqváriumba lesz... második kérdése sügér vagy naphal... 😄 idén szerintem kiváltom az engedélyem!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Mersant
Esztergom kornyeken. en is gazosnak tartom hogy minden szart beleengednek, szeretnem olyan tisztanak latni mint 1000 eve lehetett, dehat ez csak 1 alom. bar szerintem most tisztabb mint volt nehany eve.
horgaszni csak tavaly kezdtem a dunan, ugyhogy a tapasztalatom 0. foleg azert valtottam ki az engedelyt mert jo kinnt ucsorogni nyaron. ha kapas is van, akkor meg szorakoztato is 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Max7
Melyik részén? Nagyon gáznak tartom, hogy a szutykot beleengedjük.. szó szerint a szart amibõl iszap lesz részben, amiben a ponty hempereg, a harcsa benne él, de már maga a közeg amiben él a hal... szeretek a dunaparton horgászni, de amit fogok halat nagyon meggondolom hogy megéri-e pl megenni! Régen sügereket tartottam egy 800literes aqváriumban amit a dunából fogtam 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Mersant
dunan

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

dragon11
Én tavon.

Max7
folyó/tó

Pistike 007
Tavon.

hungary27
ti hol szoktatok pecázni?
Pistike 007
De ez ilyen nagyon mélytengeri halacskának tûnik a fejérõl meg a belógó himbilimbijeirõl😄

dragon11
99% hogy jah.:-s

Max7
photoShop

Pistike 007
Evezõhal.<#mf2>

Firerock
Oarfish

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

GregSB
Sziasztok!

A fishnet.hu oldalán néztem két orsó, az egyik a Daiwa Emcast Evo, a másik a TF Gear Big Pit. (A TF Gear egy tizessel olcsóbb)

Szerintetek melyiket lenne érdemes megvennem? Valakinak van valami tapasztalata a két orsóról?

Elõre is köszönöm!!!
dragon11
😊 nem tom, csak így.😄

Pistike 007
Miért írnék rád? Lol. Nem is ismerlek.
Amúgy meg nem beszólás volt-.-'

dragon11
én valamiért nem értem csak nagyjából, se pont, se vesszõ? érthetõen fogalmazz...

upsz bocs helyesen 😛 amúgy tegnap voltunk horgászni és sikerült egy kemény két kilósat semmi jó nem volt zsúfolva volt a tó melletûnk németek 5x dobott csak keresztbe 😞 2x szakadtam csukázóval rossz damilt vettünk rá 8 kg-ig birja bojlis bottal ami kicsit merev volt nem csodálkoztam hogy szakadtam .

~)dC(~Soul* |SoFII|

dragon11
Beszótá?

<#wow3>
Pistike 007
Biztos hogy nem fogok msnen rád írni.
Nem tudom honnan vetted ezt.

dragon11
Köszönjük Emese.

OK. Igazad van.. .majd msn-en rám ír..

Emese, fogtál valamit?

ezt privátba beszéljétek már meg és ne a horgászat topicban!
sztem ennek semmi köze a topichoz,azaz off!
thx =)
dragon11
Itt a napközi csak alsósoknak van és életemben nem voltam napközis.😊 amúgy jól megy a suli?

Pistike 007
Hát, én másodéves vagyok Sopronban, de nem tudok különbséget felfedezni az általad említett óvoda és a koleszom között(:

dragon11
Gárdonyi Géza Ált. Iskola 😄 most már napközi otthonos óvoda is 1be.. 😄 Általános..^^ 8.-os vagyok.;-)

Pistike 007
Milyen suliba jársz?😮

dragon11
Semmi kedvem nem volt horgászni.. töri tanárom ment, fogott egy 6kg-os csukát..😄 v. hány kg-ost..

osztályfõnököm férje meg 30kg-os afrikai harcsát..😄 (hernádon mindkettõ😄)

Firerock
akkkor meg nagyon szánalmas vagy

Pistike 007
dettó:|

Mersant
<#vigyor> en sem szoktam odafigyelni a helyesirasra, de azert amit lejebb produkaltal...😄

inkabb meseljetek ki mit fogott mostansag. en nem voltam horgaszni

hejesen vagy helyesen ? <#crazya>
amúgy hány éves vagy ha szabad kérdezni?
bocs az offért!
MAGYAR VAGYOK CSAK ROHADTUL HELYTELENÜL ÍROK A GÉPEN DE AMÚGY IGAZÁBOLHEJESEN IROK

~)dC(~Soul* |SoFII|

fifi
senki nem fikázza...
amúgy én sem járok lengyel topikokba írogatni, pont azért, mert csak érintõlegesen tudok lengyelül...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nem fikázás volt ...
Pistike 007
Szokjátok meg... A Deer Hunter 2005 topikban olvassátok el az írásait, és tanulgassátok eme nyelvet😄

Mersant
mondta hogy nem tud rendesen irni, biztos nem magyar szarmazasu, nem kell mindjart fikazni...

nem vagy egyedül =)
dragon11
Valamiért Én nem értettem csak a felét..=D

Firerock
hehh
bemutatkozás
Köszönjük leülhetsz Jánoska

fifi
mostakkor: mivan?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hello kiri nem csak vadászni szoktam ám amugy elre bemutatkozok nagyon helytelenül írok szeretek horgászni vadászni am én pellettel szoktam horászni lgjob a king baits ponty mxe zsennye horgásztón meg lehet vele fogni a 2-70 kg és mini bojlival fogtam a legnagyobb halam 4-50 kg nah jó éjt<#integet2>

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
Én voltam, de olyan szinten nem volt mozgás hogy reggel két kétkilós tükrös, aztán napközben 10-15 naphal...
:|

Mersant
en sem tudom ravenni magam, pedig ennel mar csak rosszabb ido jon...