• Landren
    Nyár végére tervbe van még egy 1 hetes túra, ezért mint lehetséges helyszínt leugrottam megnézni ezt a Széki tavat. Mivel én ide is bojlizni mennék, azért jó lett volna, ha találok valakit a bojlis helyeken, de nem volt szerencsém, épp nem bojlizott senki egyik helyen sem. Próbáltam beszélgetni a horgászó emberekkel, de valahogy nem voltak túl közlékenyek. A kérdéseimre adott egy szavas válaszaikkal tudomásomra hozták, hogy nem nagyon akarnak beszélni velem. Ez számomra kicsit furcsa volt, mert azért eddig azt tapasztaltam, hogy a horgászok többsége közvetlen, és szívesen beszélget, de itt ezek szerint nem így van. Sebaj. Beszélgettem a tógazdával, ő legalább segítőkész volt.

A tó felemás benyomást tett. Egyrészt szép környezetben található nagy víz, ez mindenképpen pozitívum, viszont ennek ellenére szinte az egész tó tele van egymáshoz nagyon közel stéggel és horgászhellyel. Ez már nem annyira tetszett, főleg mert a legtöbb hely előtt bóják is vannak letéve. "Merenyén jobbra 150 balra 80 méterre volt a legközelebbi hely, ez azért feledtette zsúfolt magántavak érzést." A halállományról nem sikerült túl sokat megtudnom, biztos vannak benne szép halak, de hogy mennyi, azt nem tudni. Sajnos az ilyen vizeken, nehezen lehet ellenőrizni a hallopást.

A helyek közül a 6-os hely volt a legszimpatikusabb. Valószínűleg nyár végén 1 hetet ott is el fogok tölteni.