Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én finomszerelékes vagyok) am kákafok csak viccvolt
lofaszt sem lehet fogni
mennyünk MAconkára(ottvann a terenyei vámpír és Sinter Zoli ha értitek..)
lofaszt sem lehet fogni
mennyünk MAconkára(ottvann a terenyei vámpír és Sinter Zoli ha értitek..)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem tudom, lenézhetünk majd Kákafokra is..😄
De ha gondoljátok eljöhetnétek ide, pl. a Hernádra 😉 v. a Csobádi-tó ra.😊
De ha gondoljátok eljöhetnétek ide, pl. a Hernádra 😉 v. a Csobádi-tó ra.😊
pl ide
35-ös
A lényeg hogy nincs se ólom se úszó se semmi a szereléken, csak maga a horog a zsinór végén. A horgot átfûzõd többször a zsinórral a kiflin hogy ne ázzon le, bedobod. És nézni kell ahogy egyszer csak a víz felszínérõl leszippantja egy nagy dög... A ponty is felveszi. Egyetlen hátránya (elõnye?) hogy csak a nagy halak tudják elvinni, kisebb pontyok, kárászok csak húzogatni tudják.
A lényeg hogy nincs se ólom se úszó se semmi a szereléken, csak maga a horog a zsinór végén. A horgot átfûzõd többször a zsinórral a kiflin hogy ne ázzon le, bedobod. És nézni kell ahogy egyszer csak a víz felszínérõl leszippantja egy nagy dög... A ponty is felveszi. Egyetlen hátránya (elõnye?) hogy csak a nagy halak tudják elvinni, kisebb pontyok, kárászok csak húzogatni tudják.
Aham, nekem egyenlõre marad a meló, aztán majd jövõre nyugodt körülmények között nagyon sokszor..
amúrra vlami tipp?=)
amúrra vlami tipp?=)
Én nemrég végeztem a melóval, megszállom pár napra a horgásztavat.
Meg kéne akasztani egy 10+os amurt...
Meg kéne akasztani egy 10+os amurt...
azért mert rossz fából vannak a pillérk, és le akar bomlani az egész kóceráj... ezért is nem javították ki anno azt a megégést...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
komcsi?
miért bontanák le?
akkor honnan fogok ugrálni?😞
én voltam már rajta amióta le van zárva
nincs is leégve csak egy picit fekete,annyi
túl van dramatizálva a dolog
miért bontanák le?
akkor honnan fogok ugrálni?😞
én voltam már rajta amióta le van zárva
nincs is leégve csak egy picit fekete,annyi
túl van dramatizálva a dolog
miért van még lezárva a Fahíd? igaz, hogy el akarják bontani? kár hogy nem lehet felmenni rá, tudok az egyik pillérnél egy tuti harcsafészket, ott van már vagy 5 éve...
anno úgy volt, hogy három bedobás három halat adott...
anno úgy volt, hogy három bedobás három halat adott...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az a colt m4a1 carabine lenne?😊 mert swat4-be az van xD automata fegyó, már nem nekem való :\
MP5 4ever.Nehéz vele lõni, de ha megtanulsz alázol.😊
MP5 4ever.Nehéz vele lõni, de ha megtanulsz alázol.😊
Am. ha vlaki Airsoft-ozni akar az még drágább.Paintball úgyszintén.Minden sport drága, ha azt vesszük.. 😊 de horgászat 4ever.😊
"...beléptünk az egyesületbe és ennyivolt."
-Asszimiláltak a kollektívába. xD
-Asszimiláltak a kollektívába. xD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nah jó, igaz az pénz!😊
10 000 az "újoncoknak" aztán lemegy az ára, asszem.Ifi jegyrõl van szó.. 500 a könyv, 1000vizsgáztatási díj, meg 8500 a jegy, aztán lemegy 7xxx-re.
10 000 az "újoncoknak" aztán lemegy az ára, asszem.Ifi jegyrõl van szó.. 500 a könyv, 1000vizsgáztatási díj, meg 8500 a jegy, aztán lemegy 7xxx-re.