• winnie
    most akkor a sikoly az horror-paródia vagy mi van ha az volt annak is szar volt

ez egyrészt lol, mert ugye ízlések és pofonok, másréstz meg überlol, mert te "azon többet röhögtem mint a horrorva akadva verzión". ennyi. (tudom, folytatódik a mondat.) (erre szokták mondani, hogy ha valaki nem ért egy filmet, attól még biztos, hogy a film a rossz)

hiába utáltad (szíved joga, sokan teszik), attól még a műfajt feltámasztotta, hihetetlen sleeper hit volt a mozikban, a közönség imdáta és azóta sem volt olyan, hogy egy 6M-val nyitó film második része 30M-val nyisson.

na meg az a tudod mit tettél izé az ugyanolyan gagyi mint a sikoly mondjuk azt sem méltattam a végignézésre mondjuk én thriller párti vagyok és az előbb
    említett filmek is inkább oda sorolandóak mert a horror az ott kezdődik hogy holtak hajnala meg az új texasi

kevered a műfajokat. neked a slasherek, a tinihorrorok nem tetszenek. ezek a filmek a régi tinifilmek, a freddyk, a halloween, a péntek 13 nyomdokain mozognak. ha neked a zombifilm (dawn of the dead, 28 days later, land of the dead) vagy a texas chainsaw vonal (house of 1000 corpses, house of wax, wrong turn) jön be, akkor szerintem hagyd a tinivonalat.

az új texasi a régi az csak thriller de annak is csengécske

mondjuk ezen viszont tuti sokan fognak mosolyogni. akkor mégis csak a tinicuccok érdekelnek? mert az új tcm egy kis sikongatós-kergetőzésen kívül semmit nem hozott át a rági klasszikus hangulatából:)