A köd - Gyökér horror 2005-ből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jutottam el odáig, hogy menézem az új verzióját A Ködnek, és nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Az eredeti sokkal jobb. 😊
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Ez mindenkit érdekel: http://isex.digitallyimported.hu csak ne mond, hogy nem :)
Ez mindenkit érdekel: http://isex.digitallyimported.hu csak ne mond, hogy nem :)
Nekem nagyon nem jött be a film, de ha egy igazán jó filmet akartok nézni akkor nézzétek meg a THE JACKET címü filmet, nem horror, de a története nagyon jó!
És ha igazi kult. horror-t akartok nézni akkor ajánlom a GONOSZ HALOTTAK 1/2/3-at a 2.rész a legjobb! Számomra itt kezdõdik egy horror film!
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
2. inkább a rambo 2-õt említsd, szerintem. a rambo az teljesen más stílusú, inkább egy thriller, mint akció
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Én is láttam nagyon régen az eredetit, bár már nem nagyon emlékszem rá, de akkor nekem teccet. 😊
Te is biztos oda voltál a ramboért (ha éltél akkor), most meg ha meg kéne nézni, körbe röhögnéd az egészet. 😊
schrank ne félj nem baszunk át, tényleg jó film. Ha teccet a schindler listája, akkor ez is fog tecceni. 😊
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
Gyökér horror?? szerintem gyökér aki ilyet kitalál.
Látod ez a szomorú, jobban érdekli az embereket az, hogy egy szaros bálna felúszott a temzén, mint az, hogy kiirtottak 1 millió embert. 😞
gondolom.
Inkább úgy gondolotam, hogy ha van 1 jó film arról mindenképp írjanak kritikát. 😊
Monnyuk a Hotel Ruanda-ról sem írtak, pedig az tényleg jó film. 😊
a TCM-ekrõl meg annyit hogy a 73-as elég régimódi se vér se szívinfarktus a 86-os 2. rész nnna az horror de az a bolond pléfejû erõsen komikus figura de legalább egyedi meg láttam valami 91 vagy 94-est az meg már lapos akciófilmnek illett be látványban izgalomban az új verzió messze veri a többit csak nemtudom hogy volt pofályuk 70 perces filmet csinálni egy ilyen klasszikus sztoriból legalább egy fél órás háttér történetet kellett volna beleszõni na de esõ után köpönyeg
Jo otlet csak az baj,hogy akkor evente max 1 kritikat lehetne irni,mert manapsag ennel gyakrabban nem keszul hasznalhato film.
Vagy letölti. <#vigyor3>#vigyor3>
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
A sikolyról csak annyit, hogy a twinn peaks-et is félreértették, mert az pl. a szappanoperák szatírájának készült, de aztán nagyon befutott!
Ha jó film, akkor Sin City - talán az egyetlen comic adaptáció, amely hangulatában vissza tudta adni a képregények hangulatát! Mert a pókember nekem, mint annó fanatikus képregény olvasójának totális katasztrófával ért fel!
Ha horror, akkor halloowen - carpenter rendezésében!!!
hehe, ezen mindig is csodálkozom, mert múltkor azt írta valaki, hogy az sg-n minden filmet felistenítenek.
kíváncsiságból már utánanéztem. az utóbbi 7 kritikából 5 pozitív volt, 2 negatív. (szóval ismét csak bebizonyosodott, hogy egyesek a levegõbe beszélnek😊
Sztem keccsoljátok meg nem gáz a film.
és, ha tévedsz? ha tényleg gáz?
Az hogy az alieneket ki röhögi végig kii nem tökmind1 mindenesetre nevetséges lehúzni mivel az egyik legnagyobb scifihorror....
Ezt a filmet meg megnéztem hát azért erõsen vicc ez a kritika róla,de kezdem megszokni SG-n szokás az összes filmet lehúzni de mind1😊
Sztem keccsoljátok meg nem gáz a film.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Haver aszonata hozza
igazából régen láttam ijesztõ horror filmet, de ezt megint embere válogatja.
Friday the 13th-ból csak a Jason X-et láttam, az sem durva, a Freddy vs. Jason meg megint leginkább vicces :]
ez egyrészt lol, mert ugye ízlések és pofonok, másréstz meg überlol, mert te "azon többet röhögtem mint a horrorva akadva verzión". ennyi. (tudom, folytatódik a mondat.) (erre szokták mondani, hogy ha valaki nem ért egy filmet, attól még biztos, hogy a film a rossz)
hiába utáltad (szíved joga, sokan teszik), attól még a mûfajt feltámasztotta, hihetetlen sleeper hit volt a mozikban, a közönség imdáta és azóta sem volt olyan, hogy egy 6M-val nyitó film második része 30M-val nyisson.
na meg az a tudod mit tettél izé az ugyanolyan gagyi mint a sikoly mondjuk azt sem méltattam a végignézésre mondjuk én thriller párti vagyok és az elõbb
említett filmek is inkább oda sorolandóak mert a horror az ott kezdõdik hogy holtak hajnala meg az új texasi
kevered a mûfajokat. neked a slasherek, a tinihorrorok nem tetszenek. ezek a filmek a régi tinifilmek, a freddyk, a halloween, a péntek 13 nyomdokain mozognak. ha neked a zombifilm (dawn of the dead, 28 days later, land of the dead) vagy a texas chainsaw vonal (house of 1000 corpses, house of wax, wrong turn) jön be, akkor szerintem hagyd a tinivonalat.
az új texasi a régi az csak thriller de annak is csengécske
mondjuk ezen viszont tuti sokan fognak mosolyogni. akkor mégis csak a tinicuccok érdekelnek? mert az új tcm egy kis sikongatós-kergetõzésen kívül semmit nem hozott át a rági klasszikus hangulatából😊
Emlékszem mekkora volt a sírásrívás, hogy a Sikoly nem jött be, csak közvetlenül a 2. része elõtt 2 évvel késõbb, most meg...
Aki szidja, ugyan mondjon már eredeti és ötletes (nem folytatás) slashert a Sikoly idejébõl közeltávolról? (ugye 1996-ról beszélünk) Bár lehet hogy nekem maradt ki vmi, amirõl nem tudok....
\"The voices are back... Excellent.\"
röhöftél? ezen miért csodálkozol? a sikoly az egy horror-paródia volt, rengeteg alapvetõ filmes utalással és egyéb belsõ poénokkal - kvázi a mûfaj kifigurázásával felélesztette a több éve halott mozis horror mûfaját. (aki ismeri a horrorfilmeket, arra percenként kacsintott vissza egy-egy filmes poén, amire lehetett maszturbálni😊
Most akkor mondja azt a cikkíró, hogy igen, ez aztán ott van, húúúdefasza film? Egyébként meg nem az SG tehet róla, hogy hollywood tonnaszám ontja a fosdömpinget. 😄 Ez van, mostanság télleg nagyon ritka a jó film....talán 10bõl 1....jobb esetben.
De esetleg azon lehetne változtatni, hogy ne csak a szar filmekrõl irjanak kritikát, lehet hogy jobb lenne az a hozzáállás, hogy nem azt monnyák mit ne nézz meg, hanem azt hogy mit igen. 😊
Számomra az Alien ott van az elsõk között. A régebbi filmekkel óvatosan kell bánni. Sajnos sok Sikolyon felnõtt tizenéves nem nagyon tudja befogadni õket. Pl. Az eredeti Romero filmeket is szidták(nem igazán értették a mondanivalót). Bár az abból készült remake nem lett rossz. Egy szórakoztató akciós horroros.