Tőzsde - Befektetések etc
-
Nufy #238 Okés. Szeretném elmondani az én kitalált taktikám amit megpróbálok megvalósítani. Kérlek mondj ezekről véleményt, hogy mi az ami jó benne, és mi az amit te nem így csinálnál. Előre mondom, hogy forexen még teljesen kezdő vagyok hisz csak 2 napja ismerkedem vele, ezért mindenképp mond, hogy mi az amit rosszul csinálok, nehogy azon a szálon menjek tovább a jövőben.
Két fő taktikám lenne:
1. Trendcsatornákba történő pattogást próbálnám kihasználni. Amikor a visszapattanó rész közelébe ér akkor állítanék be egy megbízást, hogy vegyen. A veszteségstopot beállítanám a visszapattanási szint alá egy kicsivel, hogy azért ha átszúrja a határt ne zárja a pozíciót, de ha már komolyabban átlép, akkor zárja be.
2. A forex factoryn calendar-ba leszűrném az CHF, EUR, USD-re vonatkozó nagy változásokat és a bejelentések előtt 15 perce beállítok megbízásokat long és short-ot is egyaránt. Mindkettőnek elég közel adnám meg a veszteségstoppot, vagy csúszóstoppot alkalmaznék.
Ez a két fő stratégiát találtam ki. Neked mi a véleményed? Ezek működhetnek? Bátran mond meg ha nem működőképesek. Mivel csak 2 napja ismerkedek a forexel.
Előre is köszi