CRYSIS
  • grebber
    Hm. Csak nem mindenki "abnormális" (nem irigykedés meg semmi más nem kell eléméletek szövögetni) mármint akinek van elég pénze se hülye hogy egy jó gépért főleg it VGA-ról beszélek kiadjon 100forint feletti öszeget.Nekem már annyi pénzt félre van téve(nem nagyzolásból mondom) hogy 22GTX-et simát vehetnék de nem teszem sőt egyet se veszek mert engem nem fognak palira venni hogy 100 ezer forint feletti összeget valaha is kiadjak vga-ra.Még ha a lottoötös is az enyém lenne akkor se mert nem ér ennyit és kész! Nekem mindig középkategirás gépem volt majd a 2-3 évben már csak butitva tudtam játszani de ugyanugy játszottam.

Most meg csodálkozok hogy alig van pár game {Dirt,Lost Planet,más nem jut eszembe} ami akadna a mostani gépemen.És amit a régi gépeimen nemtudtam maxon játszani most azon röhögök hogy milyen gyorsan fut tehát azokat végigtolom még1x.

Nem mindenki akarja minden vagyonát gépbe ölni.Pedig én nagyon nagy függö vagyok de mégse száll el velem a ló és veszek mindent eszetlenül!