31662
CRYSIS
-
#6193 nyilván az -
CUCLI #6192 hm. fake-e? -
#6191 Majd egyszer valaki magyarázza már el nekem, hogy miért van-volt szükség DX10-re, hogy elkészülhessen pl. a Crysis ???
Olvastam valami misztikus szövegeket hallatlan gyorsulásról stb, de ezek nagyon PR szagúak voltak .
Merthogy nagyon jól ismerem milyen shadereket tud-tudna a DX9 , el nem tudom képzelni hogy mi újat lehetne még ezen a téren kitalálni .
Amiről én tudok az több mint 40 féle DX9 shader (de szerintem több van) , ebből egy játék jó ha használ 10 félét.... -
#6190 Crysis_UNCUT_PRERETAIL_DVD9-DeVIANCE - 8.5G
-
#6189 Hm. Csak nem mindenki "abnormális" (nem irigykedés meg semmi más nem kell eléméletek szövögetni) mármint akinek van elég pénze se hülye hogy egy jó gépért főleg it VGA-ról beszélek kiadjon 100forint feletti öszeget.Nekem már annyi pénzt félre van téve(nem nagyzolásból mondom) hogy 22GTX-et simát vehetnék de nem teszem sőt egyet se veszek mert engem nem fognak palira venni hogy 100 ezer forint feletti összeget valaha is kiadjak vga-ra.Még ha a lottoötös is az enyém lenne akkor se mert nem ér ennyit és kész! Nekem mindig középkategirás gépem volt majd a 2-3 évben már csak butitva tudtam játszani de ugyanugy játszottam.
Most meg csodálkozok hogy alig van pár game {Dirt,Lost Planet,más nem jut eszembe} ami akadna a mostani gépemen.És amit a régi gépeimen nemtudtam maxon játszani most azon röhögök hogy milyen gyorsan fut tehát azokat végigtolom még1x.
Nem mindenki akarja minden vagyonát gépbe ölni.Pedig én nagyon nagy függö vagyok de mégse száll el velem a ló és veszek mindent eszetlenül!
-
#6188 A direkt x10 pedig a vista alapköve és azért volt rá szükség mert az xp korlátozott volt lehetőségeiben, és billy fiunak fogyott a pénze... -
#6187 Na látjátok itt sírtok ,hogy valakinek ilyen meg olyan gépe van aztán még nem is dolgoztok. Én 25 éves vagyok ,átlagos családból jöttem, jó üzleti terveim voltak és most nagylábon élek. Nem kellene mindig arra gondolni ,hogy anyu meg apu tolja a pénzt , mert nálatok basznak a viágra. Engem nem is kelett támogatni szépen felmentem a ranglistán amit kitüztem magam elé. És akkor meg főleg utálom a beszólásokat ha kis 14 évesek osztják az eszet, mert nekem akkor még csak facsigám volt... -
#6186 na erre muszáj írni, mert akkora méretű itt a paraszt vakítás, h hihetetlen,..ebből a következőt lehet leszűrni: DX9 -ben nincs eső és nem lehet füstöt generálni, valamint a fény nem tud szűrődni a fák között...lehet rajta gondolkozni... -
#6185 OFF:
Hát ezt szomorúan hallom :(
Amúgy én speciel a gépem konfigját nem felvágásból írom, hanem hogy ha írok vmit vagy rakok be képeket, akkor ne kelljen rákérdezni hogy milyen gépem van ;)
ON:
Amit a #6146 írtam azt meg lehetne fontolni, mert jó lenne ha minél többen hozzájutnának itt a fórumon egy béta kulcshoz ;)
-
#6184 Én 8 hónapot vártam rá, hogy megvegyék a régi gépem, és megvehessem amostani új gépemet, szal van remény :D -
CUCLI #6183 -
#6182 Jó, hát egyszer biztos játszani fogok vele, de az legközelebb jövő nyáron lehet... :) -
#6181 Soha ne mond hogy soha, el mész melózni és összedobod a pénz a gépre amin elfutkároz a játék még ha nem is maxon.
Hajrá, ne add fel. -
#6180 Azért vagyok itt, mert anno nagy FarCry fan voltam, aki sokat is játszott vele komolyabb formában. Segítettem a forumozókat minden problémában, mert eléggé értettem hozzá. Volt, hogy összedobtam egy komolyabb kupa oldalt csak magyarok részére. Egyszóval tettem a közösségért. Most pedig itt ez a játék, ami az egykori kedvencem "folytatása". Úgy éreztem, hogy ezzel játszani fogok, de nem. Nincs meg hozzá a gépem, és egy darabig nem is lesz. Viszont akkor még senki sem volt házigazda, én pedig alkalmasnak éreztem magam rá, és kötődtem a játékhoz. Most csak ezért az egy indokért olvasom ezt a topicot. Nem azt mondom, hogy ez egy teher nekem, lehet amúgy is olvasnám, de jelenleg semmi esély arra, hogy én majd játszak ezzel a játékkal... -
#6179 Lehet picit sok lesz az OFF :) de sztem nézzed meg az Ultimate és a Home Premium közötti különbséget! Sztem SEMMI olyan + nincs benne, amire szükséged lenne ;) -
#6178 Én nem home-ra gondoltam, mert 25-ből nem vehető igazán használható vga, de ha megnézed,
OEM MS Windows Vista Ultimate 64bit HUN 46 700 Ft,
Ezen már elgondolkodik az ember, hogy inkább vesz egy középkategóriás vga-t! -
#6177 Ok, egyetértek az indokaitokkal, de nekem speciel másik partíción van a VISTA. Így megvan a jó öreg XP és van VISTA is. OEM Home Premium 25e Ft körül van... Bár igaz ebből már VGA is vehető ;)
Amúgy meg nem láttam még olyan GAMEt ami szebb lett volna DX10 alatt ;) -
#6176 I agree -
#6175 Csak ubuntu alatt nem fogsz játszani és szerintem nem is azért vagy a crysis fórumban hogy ne játsz majd vele és ubuntura hivatkozz... -
#6174 Meg mert ki szereti újrarakni a gépét? Én speciel irtózoki tőle mert sose tudom milyen adatom és még inkább beállításom tűnik el, az ezer aprólékosan beállított program, a szépen személyre szabott rendszer... Ezektől nem szívesen váltik meg az ember, főleg ha olyan van hogy kell váltani mert a Dx10-et ugye nem hajlandó az ms kiadni xp-re is... -
#6173 Nálam elvi aggálya van, hogy Vistára váltsak. Ubuntu alatt 150MB-ot foglal le a rendszer a memóriából, Vista alatt az 512-ből meg semmi nem marad. Nem tudok megnézni még egy HD videót sem pl... -
#6172 Hát azért mert az op. rendszer csere olyan drága hogy inkább veszek egy új videókártyát az árából... -
#6171 OFF:
Egy valamit nem értek... Tudom, az XP viszonylag sok évig futott, de előtte is voltak más Windows verziók. DX verziók is voltak. És persze grafikus kártyáknál is pl. DX7, DX8, DX9... Ha váltani szerettünk volna, kellett az új vas. Most az XPt is cserélni kell, na és? Miért kell ennek olyan nagy feneket keríteni?
ON:
DX10 alatt biztos jobban fog kinézni a Crysis, de sztem játék közben senki se fogja ezeket az "apróságokat" nagyítóval nézni :) Szal DX9 alatt is tök király lesz a GAME ;) -
#6170 Má nem azért de ezek miféle izék? Az egyiken a Halo 1-et (!!!) rakják be egy Crysis render elé.... Aztán a híres Age of Conan kamúképek aminél szintén Dx9-ben kikapcsoltak mindent.... Ezek a képek azt mutatják be hogyan felejti el a Dx9 a bump mappingot a HDR-t és a hasonló dolgokat :D -
#6169 Hát a dx10 körüli f*szlengetés egy nagy lol.... -
#6168 Ha ezek valóban ingame képek, akkor van egy eladó Sapphire X1950XT VGA-m. Aki kapja marja az árban megegyezünk! Szóval nagyon durva külömbség van a DX9 ill a DX10 között. Bár az is meglehet, hogy ezeket a képeket DX9alatt is meg lehet valósítani gondolom a megfelelő driverekkel. Bár nem nagyon értek a programozáshoz és az is meglehet, hogy a DX10 csak egy reklámfogás. -
#6167 Hehe! Ez tetszik ,pont az osztja az észt aki azt se tudja mit ír le. Ablility-nek igaza van ,ha tudnád mit beszélsz nem írnád le.A témahoz meg csak annyit ,hogy hiába HÚÚÚ Dx10 de jó....most nem azért ,de a dx9-et se használják ki rendesen nemhogy dx10 .Ennyi..... -
cuccok #6166 Egyettértek, szerintem sincs nagy különbség dx 9 és 10 között és szerintem a dx10-el még bőven ráértek volna mikor a 9 sincs kihasználva teljesen -
#6165 Szerintem amíg fingod nincs a programozáshoz, addig ne oszd az észt. Az egy dolog amit látsz, de honnan tudod, hogy az csak DX 10 alatt valósítható meg? Egyértelműnek kéne lennie, hogy a DX10 valamilyen szinten marketing fogás is. Biztos javítottak rajta, de amit látsz, azt nem feltétlen csak DX10 alatt lehet megvalósítani. OpenGL is tudja ugyan azokat, amit a DX10, mégsem reklámozzák, hogy milyen durva... Azt is figyelembe vehetnéd, hogy sok helyen írták, hogy a DX10 a teljesítmény javítására lett kihegyezve. Személyeskedést meg hagyd ki az egészből. -
Nagy01 #6164 És ez minimum grafika.Ha ez valóban a béta:S:S:S:OOOO -
#6163 na megnézztem ezt a videót, hát csak annyit took mondani, hogy idén egy játék lesz amit megveszek eredetibe, na jó kettő, az pedig nem lesz más mint a :
CRYSIS
és a
Pro Evolution Soccer 2008
-
#6162 És a Robanás se más ?:D igazad van biztos: D Akkor ajánlom hogy mennyel szemészetre :D -
#6161 De ha szerinted ilyenek lesznek DX9 allat akkor elég nagy tévhitbe vagy barátom.!!! Amugy hányéves is vagy?:/
dx10 - 0
DX10 - 1
Crysis DX9 vs DX10
Bioshock
DX10 Game
És ezek az első seria , kb 1 év és jön a jo sok játék ami dx 10 es és Turbositot motorok lesznek rajta! Szal biztos hülyeség baratom . vagy csak tevagy a szintiszta selejt már elnézést hogy vannak ilyen hülye emberek hogy megcáfoja azt amit lehet látni ... Ez ugyanaz mintha aztmesélnéd be nekem hogy létezik a télapo.... -
#6160 Hát én még sehol nem láttam különbséget 9 és 10 között, max annyit, hogy pl. Lost Planet 10 alatt szarabbul fut, mint 9 alatt. Ennyi. -
#6159 :D
az biztos -
#6158 hubammeget ugy értettem hogy olyan jol fog kinézni hogy hubammeg :d -
#6157 Ha az ms Fizetne engem akkor 8800 Ultra SLI be lenne meg egy NASAS 8 Magos Proci :D De amugy hidegeny hagy amit mondas olcsárolod itt a DX10 et ammikor még tese meg énse láttam igazi DX 10 es játékot... PL Crysis azlesz majd akkor mond azt hogy a DX10 Szar... Amugy sztem azért olcsárolod mer a VGA d nemtámogat DX 10 et... De Biztos csak Disznek van DX 10 :/ Hogy páros szám legyen!!!! -
#6156 Lehet. És? A játék élmény, a szórakozás a lényeg.
Aki a gépével akar villogni az csináljon mondjuk 3dmark fórumot és ott menőzhet... -
#6155 sztem Crysisben a minimum grafra is azt mondjuk majd hogy hubammeg :D -
tmisi #6154 Ja ez igaz. Én sem veszek másik gépet, ebben az évben már megvolt a gépfejlesztés. Ezen is futni fog Crysis, sőt a tieden is. Remélem azért jól néz ki majd így is. :)
A MOHA most majdnem minimumon megy de nem sokkal lett csúnyább (még így is jól néz ki) és megy mint a vaj. Úgyhogy nem kell félni!