CRYSIS
-
Amit írtál az elég komolytalan. :D Minden rendszer próbálja kihasználni a maximumot. Azt meg Te sem gondolod komolyan, hogy alapjáraton csak a rendszernek 400 mega memó kell. Linux sokkal többet tud, sokkal több futó szolgáltatása van, és alapjáraton használ olyan 230 mega körül. Viszont én futtatok Beryl-t is, ami állítólag olyan 80-100 megát eszik. Én még nem néztem meg, de azért ebből le lehet vonni pár dolgot... Levonod azt is, mert nem alap rendszer szolgáltatás, alapból nincs is, és akkor hol is tartunk? :P
Meg nekem valahogy lassan bootol a Vista. Linuxon olyan, hogy bakapcsolom a gépem, várat is kb 10 mp-t rögtön a legelején a raid figyelmeztetés miatt maga a gép. Na mindegy, ez nem is lényeges, csak mondom, hogy ezzel együtt olyan 20 mp mire kidobja a logint! Vista alatt nekem sokkal több! Ekkor még a Vista be sem töltötte a hálózati dolgokat, még bootol tovább, csak kidobta, hogy lehet bejelentkezni. Linux alatt, amikor kidobja, hogy nesze lépj be, akkor már minden be van töltve. Hálózat ... minden....