CRYSIS
-
A fejlődés kell, ez nem vitás! Viszont a Vista.... hát kövezzen meg akinek tetszik, de nekem nem. Próbáltam, hosszabb ideig. Régi konfigom van, de azért nem olyan szar, mégis tetű rajta a vista, és megeszi az 512 memómat. Nem csak indításkor. Próbáltam rajta már jobbnak mondható drivereket, és mégis voltak gondok. Nem, nem játékokra gondolok, meg tudom érteni, hogy ha máshogy futnak. Kimondott Vistás programokkal voltak gondok... HD filmeket nem bírta pl egyszerűen lejátszani normális sebességgel. Fél év múlva megnézem, biztos jobb lesz a helyzet...
Aztán felraktam linuxot, és nem tudok elszakadni tőle. Már csak le kéne szoktatni magam a játékról, ami amúgy is célba volt véve, és viszlát windowos. Ha kikupálódik a Vista, akkor sem lesz olyan, mint egy linux. De itt abba is hagyom, mert az átlag júzer nem fogja sosem elismerni alinuxot, igazából ki sem tudják próbálni milyen, mert türelmük és hozzáértésük nincs. Bár aki csak netezik, meg zene/film, esetleg munka, azoknak alapjáraton is jobb, mert ezek már nagyon egyszerűen meg vannak oldva. :))
ui.: persze Crysis miatt lesz egy win is a gépen, ha eljön az idő. :D