CRYSIS
  • KILLER2
    Most nem azért, de láttál már te valaha élőben Vistát? Vagy talán használtad is? Nem tudom, hogy mennyire próbáltad már, de én azt használom és nincs vele semmi bajom. Meg kell szokni néhány dolgot benne, meg van jónéhány hülyesége, de alapjában nekem mnég jobban tetszik, mitn az XP. Nem is az, hogy látványosabb (bár az se utólsó), de gyors és nem is fagy annyit. Kékhalál sincs és a kompatibilitási gondjai sem vészesek. Ha belegondolsz XP sem indított el sok régi programot, csak itt most nagyobb az ugrás, így szembetűnőbb, ha valami nem fut rajta, ami az XPn igen. DX10 meg lófaszt nem kell. Ennyi erővel DX9 mi a fasznak kellett, amikor van régebbi? Nem modnom, hogy nincs benne marketing, de azért nem egy dolog van, amit DX9el nem lehet, DX10 meg igen. És aztán meg senki sem modta, hogy kötelező Vistát meg DX10et használnod. XPvel jó pár évik szórakozhatsz még, meg a DX9el is.
    #4326: Lehet, hogy tudnának, de ha belegondolsz, akkor is jöttek volna szebb játékok, amikhez lófaszt sem ér egy régebbi kártya, ezért előbb-utóbb keleltt volna 8as széria, ha van, akkor meg miért ne lehetne DX10es. Meg aztán nem tudom, miből gondolod, hogy lehetne fizikai gyorsítót tenni a régi kártyákba. Nem hinném, hogy annyira profi vagy ezen a téren, hogy ennyire vágd, meg azt se, hogy pontosan milyen a DX10. De javíts ki, ha tévedek.

Végül pedig ne szidjétok már annyit szegény Vistát. Legtöbben még nem is használták, de fikázzák ezerrel. Először próbáljátok ki hosszabb ideig, aztán mondjatok róla véleményt. Meg aztán XP sem volt kezdetben tökéletes.