CRYSIS
-
Pont erről van szó! Nincs hiba benne, és hosszú távú támogatást kapnak! Lehet hogy már lerágott csont, az is lehet, hogy minden évben kiadják ugyan azt. Próbáljátok az ő szemszöükből nézni: amíg van rá igény, addig miért ne adják ki? Egy sport játákban amúgy sem lehet semmit újítani. Belerakják az új csapatokat, meg fejlesztenek a kinézeten és ennyivel le van tudva. Most gondoljatok a multi játékosokra! Hány olyan pl UBI játék van, amivel lehet versenyszerűen játszani? Egy sem! Tele vannak hibákkal, és az UBI tényleg a profit vadász kiadó, mert nem is igazán támogatja őket. Gondoljatok FarCry-ra. Én versenyszinten toltam, és olyan dolgokat meg tudtam csinálni, hogy átlövök a falon, nem szórt a fegyverem, egyszerre több gránátot dobok, bármelyik szervert le tudtam fagyasztani meg ilyenek. Gondoljatok arra, hogy a FarCry összes javítás profit miatt került ki. SM3, A64 stb... A felsorolt hibákat meg azóta se javították... Holott mindenki az UBI-t isteníti, de a nyomvadt FarCry-jukhoz még egy normálist PB-t sem tudtak adni, mert olyan határidőket szabtak, és annyira nem akartak plusz kiadásokba belemenni, hogy inkább beérték a szarral. Mi lett az eredménye? A PB ész nélkül dobálta ki az embereket, akik semmi gyanusat nem csináltak. Kedvence volt a rosszabb internetkapcsolattal rendelkezők...
Az már lehet, hogy az UBI játékkínálatában több az innovatív és újszerű játék, nem erről van szó!