CRYSIS
  • grebber
    #31645
    Epic egy ótvar rohadék ,de ha belegondolsz ők csak egy lehetőséget kinálnak. Senki se kényszerít senkit ,hogy vigyék oda a játékait. És hát látjuk kevés az a cég aki nem pénzéhes moslék , holott steamen mikor minden megjelenik sokkal gyorsabban fogy mint az epicen. Szóval ez a pár milla $ steamen simán meglenne. De hát itt azonnal van gondolom ahogy aláírod a szerződést, nem mondjuk 2 hónapnyi eladás után steamen (csak mondtam valamit)

    Nem mellesleg olyan biztos voltam hogy az első csira trailer után ilyesmit fog bedobni a Crytek...A vicces az volt amikor mutatják a régit és az új 8K textúrákat ,hát ha nincs ott az egyik oldalon hogy 8k simán a régit mondom szebbnek.. Nevetséges. Tettek bele ray tacing effektet amit kb minden jöttment modder már bármelyik játékba beletol ingyen...

    Gáz. Ez a cég egykor tech császár volt, éveik ott ültek a képzeletbeli csúcsún úgy hogy a játékuk több éves volt... Nos ez a cég eljutott oda hogy 13 év után nem tud letenni az asztalra egy olyat ami alig veri oda a 2007-es játékukat. Ez mi?