CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Inkább a fizikára fordítottak volna időt mert az a hulla a vízben mint egy db kő...nem hat rá a hullámzás.. De szó se róla benchmarknak jó lesz 4-5 évig megint...
Crysis Remastered | RTX ON | Can it run Crysis Settings | RTX 2080 Ti | i9 9900K 5GHz | 1440p
Egy gyengébb VGA-val
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.18. 12:34:40
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Max beállítás és csak fullHD egy 1070-el! 30fps de olyan egér latency van hogy játszani igy nem lehet 😄
Beállítások

Bemész a sűrűbb nővényzet közé és 20 fps be is figyel 😄

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2020.09.18. 11:29:40
Egyszerűen nem kapható jelenleg a piacon olyan GPU, ami képes lenne akár csak 30 fps-t is kisajtolni a játékból 4K-s felbontás mellett.
Az tény, hogy a Crytek számos játéka technológia tekintetében az élen járt a maga idejében, az első Far Cry és a Crysis miatt is leesett az állunk - csak hát utóbbi szörnyen irreális gépigénnyel rendelkezett. A fejlesztőcsapat erre a holnap megjelenő Crysis Remastered esetében még rá is játszik, a legmagasabb beállítási szint a Can it Run Crysis? nevet kapta.
A kipofozott kiadásban lesz szoftveres ray tracing, hardveres gyorsítás támogatása, szép, nagy textúrák, és olyan beállítások, amikkel megizzaszthatjuk gépeinket.
A PC Gamer a játék projektvezetőjével, Steffen Halbiggel beszélgetett, aki elmondta, a Can it Run Crysis? mód olyan erőforrásigényes, hogy ezt választva egyik, jelenleg kapható kártya sem fogja tudni meghajtani a játékot 4K felbontásban, 30 fps-sel. Arra nem tért ki, hogy az RTX 3090 esetében is ez-e a helyzet, de biztos, hogy napokon belül ki fog derülni.
katt
Nem csodálkoznék ha a crytek lelőné a projectet.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.09.12. 18:35:41
We want to show you, for the very first time, an in-game screenshot using the new "Can it Run Crysis?" Graphic mode, which is designed to demand every last bit of your hardware with unlimited settings - exclusively on PC!
Minimum gépigény:
Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-3450 / AMD Ryzen 3
Memória: 8GB
Tárhely: 20GB
Direct X: DX11
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon 470
Videokártya memória: 4GB 1080p-hez
Ajánlott gépigény:
Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-7600k vagy jobb / AMD Ryzen 5 vagy jobb
Memória: 12GB
Tárhely: 20GB
Direct X: DX11
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti / AMD Radeon Vega 56
Videokártya memória: 8GB 1080p-hez
Nem mellesleg olyan biztos voltam hogy az első csira trailer után ilyesmit fog bedobni a Crytek...A vicces az volt amikor mutatják a régit és az új 8K textúrákat ,hát ha nincs ott az egyik oldalon hogy 8k simán a régit mondom szebbnek.. Nevetséges. Tettek bele ray tacing effektet amit kb minden jöttment modder már bármelyik játékba beletol ingyen...
Gáz. Ez a cég egykor tech császár volt, éveik ott ültek a képzeletbeli csúcsún úgy hogy a játékuk több éves volt... Nos ez a cég eljutott oda hogy 13 év után nem tud letenni az asztalra egy olyat ami alig veri oda a 2007-es játékukat. Ez mi? <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.21. 16:48:02
Egyre közelebb lehet az Age of Empires 3: Definitive Edition megjelenése
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.16. 13:39:10
Nekem is égne a pofám. És én nem heteket halasztanám ,hanem REMAKE-é alakítanám és akkor már csinálnám ps5-re és series x-re is de odabaszósan
Nem kommentálnám.
Szóval nyugodtam végig lehet menni kezdve a fear enginejétől,az unreal engine 3-on át a cryengine-ig...mindig gyengék voltak..kinéznek valahogy de kevés elmaradnak a többiektől..
Részben értem a Cryteket is egy sírból kimászott cég akik most kezdenek éledezni a Hunt után..... ez ebben a formában meg easy money.állítóm ha elmegy 2-3 milla már jelentik is be a 2-3 "remasteredeket" is...
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Egy ilyen "zéró semmit" a 2k és egyéb cégek INGYEN adják az eredeti tulajoknak...
Mindegy akinek megvan az eredeti semmit nem veszít. Ebben egy plussz lesz lesznek benne acsik pc-n is (gondolom)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Microsoft Store szivárgás szerint július 23-án jön. A hivatalos videó Július elsején, 18:00-kor jön.
A videó megnézese előtt mondom kb újra eladják csak....szóval kb zéró remastered, pedig a 2007-es és a mai Cryengine között azért igencsak akad látványbeli különbség is
"És bár az oldal forráskódjából akkor sokan arra következtettek, hogy csak egy szerencsétlenül sikerült áprilisi tréfa áldozatai lettünk, a helyzet az, hogy a Crytek a mai napig nem erősítette ezt meg, sőt, a weboldalt sem állította vissza az eredeti állapotába. Most pedig, csak hogy tovább játsszanak az idegeinkkel, hirtelen a Crysis 2016 óta inaktív Twitter fiókja is életre kelt, egyetlen rejtélyes üzenetet megosztva, miszerint épp „adatokat fogad”.
Hogy mindezzel mire akarnak utalni a fejlesztők, azt már megtippelni sem merjük, mindenesetre könnyen lehet, hogy az áprilisi tréfáról hamar kiderül, hogy nem is volt az tréfa."
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Van magyarítás a játékhoz? Honnan lehet letölteni a magyar nyelvű fájlokat? Mert nekem angol verzió van, és nem fogom letölteni az egész játékot magyarul.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
egyedül 1920*1024 a monitor beállitságomat hagytam meg
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Lépj kapcsolatba a Crytek-kel vagy az EA-vel...hátha tudnak rá valamit.
Megvettem a Crysis 2 Maximum Editiont. Minden jól ment , originen használtam fel a kódot, le is töltöttem, de mikor elinditom és multiplayerben be kell lépni nem enged be valami miatt, azt írja hogy rossz felhasználó vagy jelszó. Pedig az origin felhasználóval akartam belépni amivel aktiválva van a játék. Felmentem Mycrysis.com-ra mert azzal is be lehet lépni, látom ott hogy hozzá lehet adni origin fiókot, kéri is az a fiók adatait de mikor leokézom akkor kiírja hogy még nem teljes az origin fiók aktiválás és kéri hogy lépjek be Crysis 3-ba... Meg sincs a játék. Ha meg beakarok regisztrálni Mycrysis.com-ra és be írom a felhasználót amit használok originen is akkor kiírja hogy már foglalt. Segítsetek!!
Köszönöm elõre is!