CRYSIS
-
Mumtaz #30804 Sziasztok! Még soha nem játszottam a crysisel, pedig itt porosodott a fiókomban. Most elővettem és rögtön bele is futottam egy hibába, amit a patchek sem orvosoltak. Billentyűzet hibáról van szó.
Nálam a kurzorbillentyűkre van állítva a mozgás és, ha elindulok valamelyik irányba, akkor egyrészt nem reagál azonnal. Másrészt, ha sokáig nyomom (legalább 5mp) valamelyik irányba, akkor hiába engedem el a billentyűt, megy tovább, mintha nyomnám a billentyűt. Ebben az esetben másfelé nem is akar menni és az egér gombjaira sem nagyon reagál.
Pár külföldi oldalon keresgéltem már, és más is belefutott a hibába, de vagy oprendszer cserét (Vistáról), vagy billentyűzet, vagy driver cserét ajánlgattak.
Nálam viszont nem kifejezetten játék billentyűzet/egér szolgál és nem is vezeték nélküliek.
A billentyűzet egy mezei USB-s Labtec billentyűzet, az egér egy USB-s Genius NetScroll+ Optical. Soha nem volt bajom velük egyetlen játékban, vagy alkalmazásban sem.
Oprendszer: WinXP SP3-al.
Valahol láttam ötletként a konzolban beállítani: "i_bufferedkeys"-t 0-ra, csakhogy ezzel minden billentyűt kilőttem a játékban és csak a számbillentyűk és a betűk működtek, azon kívül semmi más és a konzolból sem tudtam kilépni.
Valami ötlet?