CRYSIS
  • Knabb
    Hát úgy ingyenes, hogy mászkálhatsz össze vissza, de pénzt szerezni a játékban rohadt nehéz és nagyon nagy szerencse kell hozzá... Tehát ha csinálni is akarsz valamit, mondjuk néha elmenni pár haverral vadászni vagy bányálni akkor pénzt kell beraknod a játékba. Az árfolyam valami olyasmi, hogy 1 USD 10 PED (ez a játék beli péz), és mondjuk bányához, 1 bomba 1 ped, plussz meg kell venni a detektort, meg a cuccot amivel kibányászod... az máris 7-8 ped. De 3 bombával nem mész semmire, mert nem valószínü, hogy találsz bármit is ennyi bombával. Ha meg vadászni akarsz (mobokat ölni és a lootot eladni) akkor meg fegyvert kell venni + lőszert bele. 100 lőszer 1 ped. Asszem a kezdő fegyver 2-3 lőszert fogyaszt per lövés, és a kis mobokba kell vagy 10 lövés mire megmurdál, és nem valószínü, hogy visszakapod a lootból a lőszer árát amit belelőttél, csak ha nagyon szerencsés vagy, és kapsz egy hof-t vagy globalt. Global az az 50 ped feletti loot, a Hof az meg akár 16000PED is lehet, amit ki is vehetsz a játékból igazi pénzre váltva. De ezekre irtó csekély az esély. Aztán még kereskedhetsz, meg gyárthatsz is, de azokhoz kell egy masszív kezdőtőke. Így sok ember inkább betesz jó sok pénzt, és reménykedik, hogy egyszer csak kap egy HoF-ot. Én mivel általában szerencsétlen alkat vagyok, nekem sose jönnek össze a globik meg a HoFok ezért inkább csak a társaság miatt játszottam. Sry a novelláért és az OFFért :D