CRYSIS
-
Öcsém gyűri a játékot. Egészen idáig bírt vele játszani szinte szünet nélkül (reggeltől kezdte kb a játék felénél tartott), de természetesen az utolsó pályát már nem bírta végig játszani. Valami kegyetlenül elkezdett szaggatni a játék, nagy sokára ki bírtunk lépni a Windowsba és látjuk feladatkezelőben, hogy a játék 3,3 giga RAM használatnál , a szabad RAM mennyiség meg 22 Mega.
Ez a memória zabálás most nem tudom természetesnek vehető-e ennél a játéknál. Bár lehet máskor is eljátszott hasonló dolgot, csak akkor nálam az utolsó pályán még nem akadt annyira, hogy ki kellett lépnem megnézni mi a helyzet.
Annak nem tudom lehet-e köze, hogy mikor procit húztam, vele együtt a memóriákat is felhúztam 1066 MHz-re (mert addig csak 800-on mentek, de az alaplap is, meg a memória is bírja az 1066-ot)
Mind1, valaki tapasztalt már ilyet? Am miközben írom ezt, már újraindítottuk a gépet, meg a játékot is és csak a legutolsó pályát betöltve megfagyott az előbb.
Valaki tapasztalt már ilyet, amiket írtam?
Jah, meg nálatok is 60 Hz-en fut a játék? Mintha régebben magasabb Hz-en futott volna (de amúgy még 2 játéknál ugyanez a helyzet). Ez sem tudom miért van.