CRYSIS
  • KILLER2
    Azért jó az X360, mert nem szaggat rajta semmi, ugyanakkor 1-2 kivétellel minden szép. Viszont közelebbről megnézve komoly eltérések vannak a PChez képest. Meg tegyük hozzá, hogy az X360 720pben renderel mindent tudtommal, azaz 1280x720ban és azt skálázza fel, ha kell, míg pl az én gépem 1680x1050ben. Bár sokszor nem kell nagyobb képet renrelenie a PCknek, mint egy konzolnak, sőt olykor kevesebbet is, de manapság azért nem ritkák már a HD monitorok és nem hinném, hogy senki nem használná a monitorja natívját PCvel (bár tudom, játéknál megteszi kisebb felbontás kis AAval, de nekem pl mániám, hogy mindent max felbontáson játszok, zavar, ha nem éles a kép).
    Meg aztán ott van az is, hogy hardverre az összes X360 egyforma, míg PCből ritka a két egyforma, így egy konzolra szerintem jobban lehet optimizálni a cuccot. Arról nem i beszélve, hogy ha egy konzolon játszol, akkor az csak a játékkal foglalkozik, míg egy PC képességeit visszafogja játék közben valamennyire a windows.
    Szóval egy PC szebbet csinál több munkával, mint egy konzol. De hamarosan szerintem úgyis el leszünk árasztva HD összehasonlító képekkel, hogy milyen a két konzolon és PCn.