CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyne figyeltem volna,csak én azt hittem hogy a Warhead szól majd arról,de akkor ezek szerint nem😊 Hétvégén elkezdem azt is😊
grebber
Cryengine 3 Augusztusban még több info lesz!

Next PC upgrade: 2022

kifli
lesz folytatás, ha figyeltél nem is lett vége a történetnek, próféta vagy kicsoda még beszélt a rádiójába aki a szigeten ragadt, a második rész a megmentésérõl fog szólni szerintem
Akkor nekiugrok a Warhead-nek is😊 S arról tudtok valamit hogy lesz e esetleg 2. része a Crysis-nek?Szerintem azért ez egy nagyon sikeres játék lett,jó lenne ha csinálnának folytatást vagy ezekkel az ürlényekkel vagy valami másik történettel😊
Jaffa 2843
nagyon kényelmesen játszva 6-7-8 óra max

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

kifli
rövidebb sokkal
Amugy köszi a segitségeteket!
Na,sikerült végig vinnem😊 Hamarosan elkezdtem a Warhead-et,az is kb. ilyen hosszú,vagy hosszabb,rövidebb?
fery02
Nehéz szinten nem árt velük foglalkozni. Én legalábbis ha nem foglalkoztam velük, idõm sem volt bemérni a TAC fegyverrel a célpontot, már kinyírtak a keciek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince of Máté
A többi ûrlénnyel ne foglalkozz, azok sosem fogynak el, csak a nagyra koncentrálj!

wesker24
Az ugyanaz mint a sima Crysis csak a sziget másik oldaláról és Psycho -t irányitod !
Arra a 4 lábu páncélos idegenre gondoltam,de az végre sikerült kinyirnom TAC nélkül is😊 Most tartok ott ahol te mondod,már ki löttem a 4 löveget a GAUS puskával,valamint kettõt már sikerült a TAC fegyverrel is lõnöm,de még egyet kellene,de azt sosincs idõm bemérni mert mindig jönnek az idegenek amiket más fegyverrel ölöm,aztán mire visszarakom a TAC-ra már nem tölti,de küdök tovább,eddig minden sikerült,ez is sikerülni fog😊 Köszi a segitséget amugy😊

A Warhead az onnan folytatódik ahol ez abba marad,vagy az egy másik történet lesz?
Sztem te a legvégsõ szörnyre gondolsz nem de? Volt egy nagy azt kinyírtad utána jött egy másik? Annak a TAC fegyverrel a 4 ágyúját tudod bemérni és kilõni!

Ezzel az anyahajós résszel lesz vége a játéknak amúgy.

Igen?Na,már ez is valami,akkor ezek szerint a sima fegyverekkel is ki lehet nyirni,nem csak a TAC fegyverrel😊 S az mindegy hogy mikor lövöm?Ugy értem hogy amikor ugy lejuporodik akkor ugy néz ki mintha a páncélja mögé bujna,nem lehet hogy akkor kell lõni amikor õ is fagyasztani akar s bele a szájába vagy hova?😊
bertino
hm, ez furcsa.
nálam 3 tár forgótárastól már kidöglött.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Üdv mindenkinek!

Olyanoktól szeretnék segitséget kérni akik jól ismerik,esetleg már végig is játszották a Crysis-t (nem a Warhead-et,hanem a simát). Nekem most lett olyan gépem hogy jó grafikával is simán megy rajta. Szóval elkezdtem a játékot,s ott tartok hogy kiszabadultak az ûrlények,már meg is támadták az anyahajót,s én azt az utasitást kaptam hogy vegyem fel a TAC fegyvert,fel is vettem,majd visszamentem a fedélzetre,s most az a parancs hogy semmisitsem meg a páncélos idegent (az a nagy fagyasztó dög az Smile ),hát én neki is láttam,rálöttem 7-et az aknavetõvel,1000-et a forgótáras gépfegyverrel,20-at a Gaus puskával,kb. 250-et a sima géppisztollyal de semmi,gondolom nem véletlenül vetették fel "Nomád"-al a TAC fegyvert,mikor felvettem azt irta hogy a lõszerkészlet maximális,szóval ez nem lehet a gond,viszont én mégsem tudom használni a fegyvert,hiába akarok vele lõni,azt irja hogy nincs célpont bemérve,és nem csinál semmit!Tuti hogy én baszok el valamit,de nem tudom hogy mit,hogyan kell célpontot bemérni vele,vagy mit csináljak hogy legyõzzem ezt a dögöt?Amugy utána még sok van a játékból?Csak mert ha vége akkor kezdem egybõl Warhead-et,a világ legjobb játéka ez a Crysis!Köszi a segitséget elõre is,s bocs hogy hosszú lett,de csak most regiztem,s leirtam mi is a helyzet!
bertino
alapból van benne magyar felirat 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudnék letölteni ehhez a játékhoz magyarosítást.
(Légyszi normálisan válaszoljatok ne úgy, hogy gúgl a barátod, meg tanulj meg angolul, stb.)
A választ elõre is köszönöm.
Nem tudja valaki, hogy hol lehet hozzájutni a maximum edition-höz és mennyibe kerül? Úgy tudom már megjelent Mo-n.
grebber
Na annyi elõrelépést elértem hogy a Warheadhez találtam leírást hogy tudom bármely pályán menni benchmarkba.De ez még mindig nem az amit én szeretnék 😞

grebber
Crysisnál (de akár mondhatnék itt más nevet is) hogyan kell timedemot csinálni???

(Mert vga váltásnál jól lenne ha tudnám hogy lehet készíteni ilyen timedemokat!)

Ley Roland
oké kösz 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

KILLER2
Akkor multizz, crymod.com-on meg keresgélj SP modokat, vannak egész igényesek is, bár ezek többnyire csak pár órásak, de akkor is új.

Töltsük le az internetet!

Ley Roland
nincs valami mod hozzá hogy más küldetések legyenek? vagy más pályák ? mert ezek már unalmasak😄 igaz a multit még nem probáltam ki 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

KILLER2
Gondolom csinált a játék mappájában egy autoexec.cfg-t. Ha igen, akkor annak átnevezésével/törlésével/áthelyezésével lehet kikapcsolni a modot. A grafikai beállításokat többnyire így csinálják. Ez automatikusan, a játék indulásánál átírja a beállítási értékeket.

fery02
Feltelepítettem a natural mod 2.0.2-t. Az a helyzet, hogy a játékon belül a Mod menüben nincsen semmi, hanem a játék automatikusan a mod-dal együtt betöltve indul. Csak úgy lehet kikapcsolni a mod-ot, ha uninstallálom?

KILLER2
Nem nézegettem sokat, csakpár másodpercet szántam rá, de úgy átfutva szinten minden találatban UE3 volt.

fery02
Tényleg? 😮
Pedig lehet benne állítani élsimítást.

KILLER2
Meglestem közben, valóban Unreal Engine 3 hajtja a cuccot.

KILLER2
Bár sehol nem olvastam róla, de szerintem kizárt. Szerintem inkább Unreal Engine lehet.

Peetboy
A Mirrors Edge-t is a CryEngine2 motorral csinálták?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

kifli
kérhetnék egy kis lényegi fordítást? németet tanulok elsõ nyelvnek 😄
grebber
Reménykedjünk hogy nem szólnak bele nagyon a crytek dolgaiba. (Szerintem a Dead Space és a Mirrors Edge szerintem egész jó volt volt bennük egyediség meg hangulat!

The Protector
b+.
készüljünk a szarra.meg a gagyi ratyi gamekra.EA a szutykos szar.Régen a neve egyet jelentett a minõséggel most a viccel.
Közmondás:Ritka mint a jó EA-s játék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
"Az EA-nek sikerült már megint elrontani mindent.Úgy látszik nem volt elég a konzolokra átállás most még pocsék játékokat is akarnak csinálni.Az EA tulajdonába került a Crytek is.Éljen.Legalább õket hagyhatták volna külön tevékenykedni."

"EA Acquires German Game Developer Crytek
Experienced Developer To Create Games Based On EA Franchises and New IP

Redwood City, Calif., March 31st 2009 -- Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) today announced the acquisition of Crytek GmbH (“Crytek”😉, a German developer of PC games. Crytek is known for high-fidelity graphics with good performance on their cutting edge 3D-Game-Technology CryENGINE® across a wide range of PCs. Games created by Crytek include Far Cry, Crysis, and Crysis Warhead, and other properties to be announced.

“This is a significant step in EA’s strategic plan for developing and publishing high quality games” said Jon Niermann, President, EA Europe. “Crytek is an experienced company with multiple studios and we can’t wait to have them start creating games based on new properties and powerful EA franchises.”

“Crytek is a world-class developer and quickly becoming one of the most formidable independent developers in the industry,” said David DeMartini, Senior Vice President and General Manager of EA. “Crysis Warhead was one of the best games of last year and we are thrilled to bring Crytek onboard the growing number of EA studios.”

CryENGINE® is the underlying technology for Crytek’s critically acclaimed games Crysis and Crysis Warhead and has already been licensed to a number of major game companies around the globe, including several recent serious games training and simulation projects. ......."

doxadmin
8800GT 512Mb, C2D 2.66ghz proci + 3gb ram

Azért furcsálom, mert kb 2x végigjátszottam a játékot ezen a gépen, elõször törttel, majd miután megvettem az eredetit azzal. Most ki akartam próbálni a multiját, mert a net szolgáltatónk valamit újított, és megemelte a sebességet picit, de így élvezhetetlen.

Lehet újrateszem a windózt, hátha az a baja.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

VRSDM
espec a photoshop-om ezért volt rossz fél évig, mire rájöttem hogy memóriahiba van.

u dont have to listen anybody else but me

fery02
Akkor ez valami újdonság, mert én még memóriahibára csíkozást még nem róttam fel soha, inkább VGA-ra.

kifli
milyen karid van? nézz hõmérsékletet, ha húzva van vedd visszább, Ez vonatkozik a procira is ha intel, és nincs visszaosztva a ram (emelve van annak is az órajele)
Am valszeg melegedési probléma lehet, gpu-z megmondja neked, csak futtasd játék közdbe. LEtöltöd sensors fülecske, bepipálod hogy a bacgroundba is mérjen, csapatod, megjelennek a csíkok, gyors alt+tab vagy akármi és megnézed. Elsõsorba a vram hõmérséklet az érdekes
VRSDM
de okos vagy. és ha memóriahiba? : )

DarkSector
VGA szar.
vidd gariba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
és nem melegszel?

doxadmin
Üdv

Miért van az, hogy kb 1-1.5 óra játék után keresztbe csíkos lesz a kép, és alig tudok kilépni a játékból. Viszont addig tökéletesen szaggatás nélkül fut. Legújabb videókari driver van fönt, az összes patch, a játék eredeti.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

DarkSector
jah mivel magyar ezt olvastam.
Régen multi demo idejében is.

Csakhogy félreértelmezhetõ help-szövegen elbuktam, mivel aszitte gamespy accountot kell használni, vagy létrehozni.

Holott NEM!!!

Csak egy uj becenévhez használhatod az ott reggelt e-mail- és jelszót.... -.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
Crysison belül csinálni kell egy accountot!

DarkSector
Hyer...van egy kis gondom... :S
megvan az eredeti crysis. beregisztráltam...és a netes játékra nem enged fel a jelszóval, és a nicknevemmel...

Mit kell ienkor tenni???

DarkSector
régen használtam a sandbox 2-õt. de már nem tudom, hogy kell azt megcsinálni, hogy rendes textúrát kapjon a talaj, mert nekem még csak homályos.....???

Peetboy

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

fery02
Persze, oda vannak írva a hozzávalók.