CRYSIS
-
Nem hinném, hogy a Cryengine2 szintje után jelentős változás várható. Optimizálás és élesebb textúrák, szebb LODok (vagy mifene az, hogy távolról szarabb a modell). Effektekből már nem nagyon van mit hozzátenni, szerintem eleget tud ez így is. Most biztos vannak ilyen hiperszuper fényvuccok, meg árnyékszarok, de az már annyira felesleges, mert a legtöbb szabad szemmel nem vagy alig látható és pont leszarja minden nem megszállott ember. Viszont az AIra nagyon rágyúrhatnának, akárcsak a fizikára (sokat tud a CE2, de nagyon nem reális szerintem) és én örülnék, ha több tárgy lenne törhető és jobban is csinálnák azt. Pl betontorlaszokat szét lehessen lőni, a házak ne csak szétessenek, esetleg kicsit az aszfalt is sérülhetne. De majd ők kitalálják. Meg aztán attól függ, hogy teljesítményben mi fér bele, hogy el is induljon a gépeken. Most szerencsére szerintem nem nagyon lesz olyan, mint anno amikor a Crysis megjelent, hogy alig ment a gépeken, mert azért valamennyire csak visszatartja a fő FPS zabáló funkciókat a konzolok ereje, mert azokon nem akadhat, viszont nem is lehet ronda.