CRYSIS
-
AttilaB25 #29897 Üdv mindenkinek!
Olyanoktól szeretnék segitséget kérni akik jól ismerik,esetleg már végig is játszották a Crysis-t (nem a Warhead-et,hanem a simát). Nekem most lett olyan gépem hogy jó grafikával is simán megy rajta. Szóval elkezdtem a játékot,s ott tartok hogy kiszabadultak az űrlények,már meg is támadták az anyahajót,s én azt az utasitást kaptam hogy vegyem fel a TAC fegyvert,fel is vettem,majd visszamentem a fedélzetre,s most az a parancs hogy semmisitsem meg a páncélos idegent (az a nagy fagyasztó dög az Smile ),hát én neki is láttam,rálöttem 7-et az aknavetővel,1000-et a forgótáras gépfegyverrel,20-at a Gaus puskával,kb. 250-et a sima géppisztollyal de semmi,gondolom nem véletlenül vetették fel "Nomád"-al a TAC fegyvert,mikor felvettem azt irta hogy a lőszerkészlet maximális,szóval ez nem lehet a gond,viszont én mégsem tudom használni a fegyvert,hiába akarok vele lőni,azt irja hogy nincs célpont bemérve,és nem csinál semmit!Tuti hogy én baszok el valamit,de nem tudom hogy mit,hogyan kell célpontot bemérni vele,vagy mit csináljak hogy legyőzzem ezt a dögöt?Amugy utána még sok van a játékból?Csak mert ha vége akkor kezdem egyből Warhead-et,a világ legjobb játéka ez a Crysis!Köszi a segitséget előre is,s bocs hogy hosszú lett,de csak most regiztem,s leirtam mi is a helyzet!