CRYSIS
  • fery02
    Am szerintem kicsit bugos lett az utolsó pálya. Mikor először játszottam ki Realistic fokozaton, akkor pl a kifutópályán lévő nagy csúnyaság sokszor ugrált ide-oda, mintha "laggolt" volna (néha egyszer csak a föld alatt volt, és onnan lőtt rám, át a betonon, néha meg hirtelen fent volt az égben, és ugyanúgy mászkált fent, mintha földön lett volna. Azután miután megöltem, vagy öt perceg nem akart visszajönni a közben rám várakozó repülőgép. Am a hihetetlen fps csökkenések közepette olyan is volt még azon a pályán, hogy néha nem akarta visszatölteni a mentést, miután meghaltam (elment 100%-ig, azután csak vártam, de csak reset segített. Most Delta szinten is végigjátszva, szintén az utolsó pályán, még odáig sem bírtam eljutni, mert miután lementünk a lifttel, átmenve a nagy ajtón, hirtelen elkezdek zuhanni a semmibe, miután átmennék az ajtón.
    A többi, előző pályákkal semmi gond sem volt. Szerintem hatalmas játék lett. Sokan mondják, hogy unalmas, de én ezerszer jobban élvezem, mint a Far Cry 2-t pl. Itt jobban el tudom hinni, hgoy hősök vagyunk, és képesek vagyunk több 100 embert megölni, a nanoruha miatt. Míg alegtöbb fps-ben "átlagos", ugyanolyan esélyekkel harcoló hőst alakítunk, mint az ellenfeleink.
    A Warhead viszont rendesen feladta a leckét, mert az most például nem akarja betölteni az elmentéseimet. Nem tudom mit csináljak vele, mert nagyon érdekelne az is, ha már így megtetszett a Crysis. :)