CRYSIS
  • Smithwarden
    Igen a nanoruha egy kulonleges es uj extra, unikum a tobbi jatekhoz kepest.
    Nekem mas tetszik a Crysisban, en a realis FPS-eket szeretem, nem tetszik a nanoruha es az alien dolgok, viszont sok dolog annyira jol meg van benne csinalva, hogy igy is nagyon elvezni lehet az egeszet - animacio/mozgas, kornyezet, tajak, grafika, fizika, stb.
    Multizok inkabb, regota nem szeretek singlepayer-ezni, de itt az is nagyon jo, par palyat nyomtam.
    Azt ajanlom en is mint Killer, hogy eloszor Crysis Wars-t told single-ben, mert az porgosebb, akciosabb kicsit es utana ha tetszik, akkor a sima Crysis-t, mert az taktikusabb es lassabb stilusu valamivel.

Negativumok talan a nagy gepigeny, ami mostani uj gepekhez viszonyitva mar sztem nem is nagy, a keves multi jatekmod (2+1 (Wars IA)) es az elegge lassu support es patchek.
    En mostanaban ritkan tolom a Crysist, de az biztos, hogy igy sem fogom felrerakni tobb evig, mert valoszinu most 2009-tol indulnak be vegre a komolyabb multi es single modok hozza.

Szemely szerint a Cassus Belli -t varom legjobban, BF2 / COD4 szeruseg, azt irta legutobb a keszito csapat, hogy kb marcius korul jon az elso verzio.