CRYSIS
  • Mexx00
    Nah újra itt vagyok a problémám megszűnt..sikerült kábelt szerezni és minden fullra tolva gond nélkül megy...nagyon ritkán beakad ha kúrva nagy terepet kell hirtelen mutatni de azonkívűl semmi remekül muzsikál a vga m....viszont jött egy másik probléma és az a crysisal :D Méghozá elvitem odáiga játékot hogy egy cirklón vagyok jönnek az idegeden mára tombombát is ledboták meg stb és épp egy elég nagy dög idegent kéne kinyifantanom a csaj segítségével aki a páncélját leszedi stb....lényeg az mentettem azelőtt is egy jó párat de a mostani mentés tuán a játék kidobot azzala jelszóval hogy " A crysis működése leált" ésátna már csak bezárni tudom a progit...visszaléptem a játék betöltése gombra katintva ugyancsak kidob és bezárja a programot...szóval lényeg az hogy nem tudja valaki hova menti el a crysis a mentéseket? Mer valszeg a legutsó mentésnél valami orbitális hiba lépet fel és sehogysem tudom betölteni illetve lekezdtem egy új játékot és ott se tudok se betölteni semmit és menteni se...mer kidob azonal....:D Valaki tud valamit erre?