CRYSIS
-
Mexx00 #28620 Na szóval...letöltöttem a 9800 gtx hez való legújabb nvidia drivert stb....anyit változot hogy elindítom gépemet mielőtt belépnék a felhasználómmal jön egy üzenet az nvidiától mégpedig (angolul és én abból nem vagyok valami jó :D ) azt írja hogy valamelyik tápkábel hiányzik és hogy megvédje a video karimat a proceszort leszabályozza (lowered)...szétszedtem gépem belenéztem úgy néz ki a kedves video kártyámon van rajta 3 lehetőség ahova lehet dugdosni :D az első 2 egyforma és 1 db 6 ágú téglalap alaku csatlakozó megy bele ami az egyikbe benne is van a másik üresen van....ez nem is gond hanem van még 1 ien hely ami üresen van de az nagyon kicsi 2 ágú és ugyancsak téglalap alakja van...átnéztem gépemet nincs semii ami oda beleillene illetve a csomagolásokban sem volt....valszeg elviszem a boltba és megkérdezem tőlük biztos nem e loptak ki belőle valamit...szóval eddig is a video akri elszabályozta saját magát csak nem szolt nekem....az új driver meg szerencsére van anyira kedves hogy szól...magyarul 1 csatlakozó hiányzik :@ és ennek rendkívűl örülök...