CRYSIS
-
xD
Kicsit én is így vagyok vele. A grafot most leszarom, mert abból már elegem van, hogy mennyire optimizált vagy hogy fut, lényeg, hogy megy és nem is ronda. Sok benne a jó ötlet, pl a nanoruha, a fegyverek moddolása, a járművek is rendben vannak, csak az ellenségek lettek unalmasak, az AI kicsit el van cseszve, nagyon rövid, az uccsó pálya nagyon bugos,az alienes részt elcseszték, sok az egyforma helyszín és nem nagyon van benne akció, sokkal inkább az, hogy, megyek, megyek, jött egy pár ember, azokat lelövöm, megyek, megyek, megyek, falu, szétrobbantom, megyek tovább, még mindig megyek, szóval sok a túrázás (amivel nem lenne baj, csak ez nem egy túraszimulátor) és mindig ugyanazok a szituációk. Gyakorlatilag a játékban 3 helyzettel találkozhatunk:
1. Falu, benne ellenségek, pusztítsuk el
2. Valami út, ahol megyünk, megyünk és közben jönnek katonák, akiket le kell lőni
3. Megyünk a nyílt terepen és jönnek az alienek, ahol mészlősz stratégiát kell alkalmazni, mert más nem nagyon van. Pedig annyi jót lehetett volna tényleg ebben a játékban, mert sokat tud a motor, csak kicsit el van még cseszve szegény. Még így, hogy a fizika közel sem reális (ez engem eléggé zavar), azért van nem is gyenge, törnek a falak, rakat árnyék, meg effekt van, kidőlnek a fák, fúj az szél, meg minden szar, de nem használták ki. Az is mennyit dobott volna a játékon, hogy ha szépek a helyszínek, olyan szempontból, hogy gyakrabban használják ki a motor képességeit és csinálnak valami látványt. Mert kb az egyetlen ilyen látványos hely, az az, amikor a játék elején felkel a nap. Az szép. De lehetett volna még annyi robbanás, ahol szétrepülnek a dolgok, meg minden. Lehetett volna több beszélgetős bejátszás, esetleg olyanok is, ahol lövöldöznek, mert nagyon szépek a mozgások is, és főleg az arcok, de semmi.