CRYSIS
  • PyRex
    "sztem PS3t "

szerintem neked fingod nincs, hogy milyen erő rejlik az X360 3 magos procijában és a Xenosban, vagy a PS3 esetében a Cell-ben és az nvidia gpu-ban. Maradjunk ennyiben. De nem csak neked, hanem másnak sem nagyon, aki ilyen nagyon okosokat írogat.

Nyers erőben lehet, hogy egy 4xdual SLI kártyás megoldás veri az X360-at, csakhogy ott van a Windows és a (visszafelé) kompatibilitás kérdése (mármint a játékoknál), így nem tudják kihasználni a kártyádat. Tehát hiába fogsz elkölteni 2 millió forintot, a játék egy idő után nem lesz szebb, maximum nagyobb felbontásban fog futni és több FPS-sel. De már a sima SLI-s megoldással is futtatható kellő felbontásban és kellő FPS-sel, szal értelmetlen pénzt kidobni.

Másik dolog, hogy tegyük fel, hogy 500 ezerből van X360-at verő PC. Mennyibe is kerül most egy X360? 60-70-ért már simán hozzájutsz :)

Még valami: nem vagyok konzolos, csak hülye sem. Nincs konzolom, és brutális PC-m van (kivéve a videokártyát). Csak én rengeteg pénzt költöttem gépre és meguntam, ennyi. :)