CRYSIS
  • PyRex
    1. Hogy ki hány éves módjára viselkedik, abba szerintem most inkább ne mennjünk bele...

2. "Gyengébbek kedvéért az is mondhatnám hogy egy PC-s Techdemó, a PC grafikus erejének bemutatására."

Őőőő. Hát részben. Csak azt felejted el, hogy már az X360 is NAGYSÁGRENDEKKEL GYORSABB, mint a ma kapható leggyorsabb SLI-s megoldás - köszönhetően a fix hardvernek. A PS3 meg az X360-at is megeszi röhögve reggelire, szóval ha PC-n így néz ki a Crysis, akkor az új konzolokon még szebb is lehet.

3. "nem elképzelhetetlen hogy a játék motorját megvásárolva valki"

Fogd már föl, hogy a Crytek - egyelőre nem nyilvánosan - tervezi különböző platformokra a mgejelenést. Nem egyszer hangoztatták, hogy az engine NEM (csak) PC-s platformra íródott.

4. "a Far Cry esetében sem a Far Cry jelent meg Konzolra hanem az Instincts, meg a Predator, meg a frnac tudja"

Ja ok, akkor majd ha PS3-ra jön a Crysis Mittudoménmi, ami egyébként sokkal szebb és hangulatosabb lesz mint PC-s változat (mint ahogy az X360-as Predator is alázza grafikában és hangulatban is a PC-s Far Cry-t), de te mondogasd csak magadnak, hogy "jajj, az nem ugyanaz a játék, mert kibővítették még egy rakat dologgal plusz még szebb is lett".. Te jó ég, hogy lehet valaki ilyen "okos"...

5. "Nem éri meg a fáradtságot, hogy hülyékkel veszekedjek azon hogy mit is mondtam valójában. Annyi értelme van mintha egy halat kezdenék replűni tanítani."

A személyeskedést tartsd meg magadnak szerintem, a másik dolog meg, hogy én nem azon veszekedtem, hogy mit mondtál és mit nem, csupán én szerintem lesz konzolra is Crysis - természetesen jóval a PC-s megjelenés után. Ja és a repülni az rövid ü...