-
Na sziasztok!!Örülök hogy megismerhettelek titeket!!nagyon kellemeset csalódtam bennetek.:) hát nekem Zamárdiba utazás a tömött M7-esen meg hát a soundra a bejutás marha rossz volt, mert kifogtuk azt az időszakot maikor rengeteg ember akart egyszerre bemenni. nagynehezen megmondták hogy a jegyeket be kell váltani meg hogy hova kell állni, mindenki háborgott volt ott minden qrva anyázás meg stb.:)Na gondoltam miközben állok a sorban(természetesen a rossz sorban álltunk) felhívom Desit hogy kések és ő akkor éppen ment ki a kocsihoz a barátnőjével. miközben felhívtam ő már kiszúrta a pólómatXD aztán találkoztunk és mondta hogy éjfélkor tali. na akkor mikor bejutottunk egy bunkó biztonsági őr megmotozott és annyira felcsesztem az agyam az ő beszólásán:"te engem ne tegezz, mit akarsz ezzel a filccel kezdeni?" hogy egy kicsit dühös lettem de a Tomi megnyugtatott.Nagyon sajnálom hogy lemaradtam a 9 órás találkozóról és ennek az lett az eredménye hogy nem is találkoztam donyyy-val és hogy nem vok a képen rajta 
de aztán éjfélkor a megbeszélt helyen találkoztunk és tökre örültem neki hogy megismerhettelek titeket.na aztán benéztem a mylora de mondom ez nem az én világom, de mégis 45percet rányomott.aztán jött observer ő jobb volt de szegény az áramszünet miatt alig 45 percet játszott és attól féltem hogy elhúzódik az egész de nem mert 2:05-kor jött Armin és rohadt jó volt de a számai tényleg nagyon slágeresek voltak az elején mutatott egy két jó újat. De nem érdekes mert sztem Armin hozta a hangulatot azért keményen úgyhogy arra nem volt panasz.Mikor meghallották az emberek hogy bemonja a nő hogy Armin Van Buuren akkor teljesen megtelt az aréna és tombolt mindenki.Sajnos sztem ez annak köszönhető hogy Armin nem nyomott újabb zenéket hogy még ezek a Magyarországi fellépések nincsenek még felkapva de reméljük majd lesz:)
na aztán olyan 3:40-kor előre mentem a legelső sorba és láttam hogy van ott egy kerítés és éreztem ha bejejezi akkor odafog jönni és igazam volt. odajött mosolyogva hozzám és aláírta a pólóm fülig érő mosollyal. én mondtam magamban már ezért megérte eljönni:)na aztán miután vége lett még találkoztam a hulla fórumtagokkal (köztük énis):) és még dumáltunk egy félórát aztán elbúcsúztunk és tök jó fej volt Shadow mert mondta hogy elvisz minket Fehérvárig. elvitt minket elbúcsúztunk aztán szerencsére csak 10 percet kellett várnia vonatra aztán 10:20-ra hazaértem hullafáradtan és ma 19:00-kor keltem