21632
-
#4752 " és tök jó fej volt Shadow mert mondta hogy elvisz minket Fehérvárig. elvitt minket elbúcsúztunk aztán szerencsére csak 10 percet kellett várnia vonatra "
jajaja Shadownak még 1x köszönet! -
#4751 Na sziasztok!!Örülök hogy megismerhettelek titeket!!nagyon kellemeset csalódtam bennetek.:) hát nekem Zamárdiba utazás a tömött M7-esen meg hát a soundra a bejutás marha rossz volt, mert kifogtuk azt az időszakot maikor rengeteg ember akart egyszerre bemenni. nagynehezen megmondták hogy a jegyeket be kell váltani meg hogy hova kell állni, mindenki háborgott volt ott minden qrva anyázás meg stb.:)Na gondoltam miközben állok a sorban(természetesen a rossz sorban álltunk) felhívom Desit hogy kések és ő akkor éppen ment ki a kocsihoz a barátnőjével. miközben felhívtam ő már kiszúrta a pólómatXD aztán találkoztunk és mondta hogy éjfélkor tali. na akkor mikor bejutottunk egy bunkó biztonsági őr megmotozott és annyira felcsesztem az agyam az ő beszólásán:"te engem ne tegezz, mit akarsz ezzel a filccel kezdeni?" hogy egy kicsit dühös lettem de a Tomi megnyugtatott.Nagyon sajnálom hogy lemaradtam a 9 órás találkozóról és ennek az lett az eredménye hogy nem is találkoztam donyyy-val és hogy nem vok a képen rajta
de aztán éjfélkor a megbeszélt helyen találkoztunk és tökre örültem neki hogy megismerhettelek titeket.na aztán benéztem a mylora de mondom ez nem az én világom, de mégis 45percet rányomott.aztán jött observer ő jobb volt de szegény az áramszünet miatt alig 45 percet játszott és attól féltem hogy elhúzódik az egész de nem mert 2:05-kor jött Armin és rohadt jó volt de a számai tényleg nagyon slágeresek voltak az elején mutatott egy két jó újat. De nem érdekes mert sztem Armin hozta a hangulatot azért keményen úgyhogy arra nem volt panasz.Mikor meghallották az emberek hogy bemonja a nő hogy Armin Van Buuren akkor teljesen megtelt az aréna és tombolt mindenki.Sajnos sztem ez annak köszönhető hogy Armin nem nyomott újabb zenéket hogy még ezek a Magyarországi fellépések nincsenek még felkapva de reméljük majd lesz:)
na aztán olyan 3:40-kor előre mentem a legelső sorba és láttam hogy van ott egy kerítés és éreztem ha bejejezi akkor odafog jönni és igazam volt. odajött mosolyogva hozzám és aláírta a pólóm fülig érő mosollyal. én mondtam magamban már ezért megérte eljönni:)na aztán miután vége lett még találkoztam a hulla fórumtagokkal (köztük énis):) és még dumáltunk egy félórát aztán elbúcsúztunk és tök jó fej volt Shadow mert mondta hogy elvisz minket Fehérvárig. elvitt minket elbúcsúztunk aztán szerencsére csak 10 percet kellett várnia vonatra aztán 10:20-ra hazaértem hullafáradtan és ma 19:00-kor keltem -
#4750 na leírom én is röviden h részemről milyen volt a balaton sound :)
pénteken még itthon szokás szerint az utolsó pillanatban is változó programok miatt végül 10-15 perces késéssel negyed 5 körül összeszedtem xotyit a fehérvári meki parkolóban (jó előre megmondtam, h szinte sosem vagyok pontos :) ), aztán megindultunk lefelé. a fullextrás swiftben kb megpusztultunk az 50 fokban mire leértünk, de azt hiszem minden rendben ment, mi a bejutásnál sem szívtuk meg mert én tudtam, h nem a bejáratnál kell beváltani a jegyet karszalagra, de erre később tényleg sokan panaszkodtak :)
szal bent voltunk negyed 6 körül, vettünk sört aztán körülnéztünk. 6körül leültünk az árnyékba mert nem volt jobb dolgunk, aztán egyszer csak csomó ember lett a környéken és vmi koncert kezdődött amiről akkor még azt sem tudtuk, h miaz, utólag kiderült h a goldfrapp volt, nekem tetszett pár számuk, xotyi tetszését asszem nem igazán nyerték el :) én korábban nem ismertem őket, most elkezdtem hallgatni az albumaikat, nekem bejövős. ja amúgy tényleg szinte mindenhol áthallatszottak a szomszédos színpadok/sátrak zenéi, néha baromi idegesítő volt, h 3-4-5 zene hallatszott egyszerre. goldfrapp után leléptünk siófoki mekibe kajálni, majd mentünk vissza a 9es topictalira, ahol mint azt már desigo is írta butcherék kivételével mindenki tiszteletét tette. aztán desigo fizette mindenkinek a piát amit most mégegyszer nagyon köszönök :) a közös fotón még ott voltam, de aztán kb rá 5 percre nekem sajnos lépnem kellett eleget tenni egy ígéretemnek, így a nagy közös beszélgetésen meg a parkolóban ivászaton én már nem vettem részt a fórumosokkal :)
viszont mire újra visszacsapódtam hozzájuk egy másik haveri társasággal sikerült elég jó állapotba kerülnöm, voltam massive attackon, meg bemerészkedtem junkie&hawkyra de aztán inkább kimenekültem és azt számoltam, h hányan taknyolnak el a félhomályban a sátorfeszítő vezetékekben. 8nál meguntam.
lényeg a lényeg, azt hiszem vmikor mylo környékén újra a fórumosokkal voltam de itt már néhol picit homályosak az emlékek, igazából egyetlen számot sem tudnék konkrétan felidézni a szettből, de arra emlékszem h desigo felvetette a kérdést, h hogyan tudom én ezt a zenét meghallgatni, tehát gondolom annyira nagyon jó nem lehetett, de sztem warmupnak jó volt :) aztán observer baromi rövid szettje következett, amit két waddafak szakított meg, valószínűleg nem bírta a cucc a teljesítményt és lecsapta a biztosítékot (azért gondolom ezt, mert az első után lehalkították a hangcuccot és fokozatosan hangosítottak addig amíg újra el nem ment az áram, utána már legalább tudták h mennyit bír :) ) de volt liveact, ami nekem nagyon-nagyon tetszett. armin érzésem szerint is nehezen lendült bele, de alapvetően nagyon jó szettet nyomott, a végére tényleg jöttek rendesen a slágerek, de sztem ez nem is baj :) viszont elmaradt az ami tavaly palaceban megvolt, a ráadás fél-háromnegyed óra, ami akkor nagyon brutálisan jól sikerült, itt most 4:10kor integetett egyet aztán heló. szólt az arminarminarmin de már sterby zenélt, amiről immáron kollektívan menekültünk ki. ja igen, kivéve butchert aki előrenyomult és szerzett magának aláírást az armin onlys pólójára, lehet irigyelni :)
utána kint még ismét egyszerre 3-4 zenét hallgatva beszélgettünk egy kicsit aztán mindenki sorban hazaindult. én még újra összefutottam pár ismerőssel de mivel addigra már teljesen hulla voltam nem maradtam sokáig, egy újabb mekizést közbeiktatva hazaindultam immáron butcher és új fórumtársunk (Tommtom a nickje, gondolom :) ) társaságában.
részemről kb ennyi, még a helyszínről meg a személyes tapasztalatokról röviden. nekünk az odaérkezés, a parkolás (még ha nem is éppen a legközelebbi helyen álltam meg) és a bejutás is simán zajlott. a környezet kellemes, a balaton nagyon jó hely, szinte bármelyik városról is legyen szó. a legzavaróbb dolog, ami már az első pillanatban feltűnik mindenkinek, h áthallatszódnak a zenék a színpadok között, pedig a fesztivál helyszín nem kicsi, próbálták úgy elhelyezni a fellépőket meg a helyszíneket h elviselhetőbb legyen, de ez nem mindenhol sikerült, sőt. a kiszolgálás sztem kellően gyors volt, egyedül a csúcsforgalomban fordult az elő h az egyik helyen nem volt türelmünk kivárni a sort, viszont sört azt 5 méterenként lehetett kapni, viszonylag tűrhető áron (400ft 4deci csapolt vagy 550 a dobozos) és jó hidegen :) kibírhatatlanul nagy tömeg sehol nem volt, a sátorban (samsung mobile arena...) sztem elég jól megoldották a levegő mozgatását, két embernagyságú ventilátor szívta be a kellemesen hűvös levegőt, párszor el is látogattunk eléjük :) reggelre a színpadok/sátrak előtt brutálisan nagy gány lett, amit az ottmaradó ismerősök szerint pár óra alatt tökéletesen feltakarítottak az emberkék, a partot pedig egész nap folyamatosan tisztították.
na most így hirtelenjében ennyi jut eszembe, de még biztos lesz mit mesélni :) ja és a napnyugta gyönyörű, a napfelkeltét nem tudtam élvezni mert éppen próbáltam nem megfagyni :)
mod.: aszondja' röviden, háh, sry de ez mégsem lett annyira rövid :D -
#4749 Mindent ugyanígy éreztem mint ahogy te leírtad még a közlekedést is xD [kurvaanyáztammutogattamvégig] én első számnál azt hittem 359 et fogjuk végig venni Armin vezényletével:D óriási volt a feeling! Nem tudtam kit üssek örömömben:D próbáltunk megkeresni titeket de ztán felhagytunk vele mert tömeg elől nyomorgott asszony meg hisztizettxÐ de így szépen középről mindent beláttunk! Mylo zenéje nem fogott meg én szerintem túl volt csicsázva, tíz másodpercenként fülszaggató effekteket bombázott ezért inkább sétáltunk... Amikor Observer először lefulladt azt hittem hogy csak lehúzta hogy énekeljünk tovább ( én énekeltem is :D) de utána rájötem hogy itt nagyobb katasztrófa történt:D énekesnek nagyon szép tiszta hangja volt sokat dobott Armin előtt... In and out of love ról nem is beszélek! Már most feliratkozok következő találkozóra most már egész éjszakára! Fülzúgás remélem elmúlt már mindenkinek:) -
#4748 Biztos kimarad pár dolog de azért egy-két gondolat.
Pénteken 14:00 körüli indulás után szokásos erős pesti forgalom majd 70-körüli sebességgel haladás az M7-esen.Hihetetlen,hogy Suzuki Altos mamóka szinte kötelességének érzi,hogy a belső sávban közlekedjen.Az sem zavarja,hogy mindenki jobbról kerülgeti...
- Leérkezés után irány a bejárat majd azonnal lehet is visszafordulni mert a jegyeket előbb be kell váltani a kasszáknál karszalagra.Ezzel nincs is gond de legalább írták volna ki,hogy ne álljanak fölöslegesen az emberek sorba.
- Bejutás után gyors körbesétálás.Az emberek többsége fürdik vagy a parton napozik.Össze-vissza káosz zene,mindenhonnan jön valami ütem.Minimum 3-4 félét hallani egyszerre.
- Mindenfelé labdákat,lufikat,kitűzőket osztogatnak kedves lányok.Csodálkozok is,hogy nem kértek pénzt.
- A nézelődés után irány Zamárdi egyik part közeli étterme majd degeszre evés.19:00 óra körüli visszaérkezéskor még mindig pár perc alatt be lehetett jutni.Ismét körbe séta majd a parton naplemente megnézése ami jól lett időzítve mert 21:00 re túl is lettünk rajta.
- 21:00 irány a dohányárus.Pár perc elteltével örömmel tudomásul véve,hogy Butcher kivételével (aki később csatlakozott) mindenki tiszteletét tette.Majd irány a part és italozás,beszélgetés (már amit a hangfal mellett lehetett) közös fotók elkészítése (viizo gépén vannak).
- Aztán irány az aréna.JUNKIE & HAWKY szettje ment de pár perc hallgatás után beláttam,hogy ez nem az én zeném.Inkább kimentünk a kocsiba átöltözni és még némi alkoholt elfogyasztani xD
- Éjfél utáni beérkezés után Mylo zenélt de az sem volt túl szimpatikus ezért inkább kint pálinkáztunk inkább.
- Observer szettje már sokkal szimpatikusabb volt.Látszott,hogy ő erősen rákészült és megpróbált méltó szettet összerakni Armin előtt.Sajnos ebben a technika erősen gátolta mert többször elment az áram és több perc kínos csend után tudta csak folytatni.Elég komoly gond lehetett mert a kinti színpadok egy része is egy ideig sötétségbe borult hosszú perceken keresztül.Observer szettjében komoly volt az énekes csaj aki mellesleg elég jól is mozgott.
- 02:05 a tömeg kiszúrja,hogy Armin a pultban van egyből sikít mindenki.Az eddig tipegő emberek is életre kelnek Armin kezdésétől.
Hatalmasat javult egyből a hangulat.Az első negyed óra kicsit furcsa volt számomra.Mintha nem tudta volna,hogy most mit is tegyen fel következő zenének és csak felrakta valahogy.Ez elteltével már nem volt ilyen problémám.Korrekt két órás szett volt végig pörgős slágeres zenékkel.Már-már túl slágeresekkel is.Inkább egy biztonsági kötelezően lejátszott mixnek tűnt nekem hanyagolva az újdonságokat.Egy-egy résznél szívesen fordultam szembe a tömeggel és néztem a boldog,éneklő embereket ami hihetetlen élmény volt.Ahogy eltelt a két óra már meg is jelent a pultban Sterbi.Kár,hogy nem volt ráadás Armintól.Akár egy-két újdonságot akár régi zenét szívesen hallgattam volna még tőle.
- Sterbinszky színre lépésével az emberek nagy része elindult a kijárat felé.Mi is így tettünk hisz a lábunkat nem nagyon éreztük már a sok ugrálástól xD
- Az Armin Only 9-órás időtartamát nem is tudom,hogy bírtam volna elviselni.
- A buli után még egy rövid ideig kint beszélgetés a fórumtársakkal majd búcsú után irány haza.
- Összességében hihetetlen nagy élmény volt ismét élőben látni Armint.
Kár,hogy csak ilyen ritkán jön kis hazánkba.
- Örülök,hogy sikerült találkozni,együtt bulizni,mászkálni,inni xD a fórumozókkal remélem,hogy lesz még rá alkalom máskor is!
-Jó pihenést mindenkinek ! -
#4747 nah én is hazaértem! obsit sajnálom:) de attól függetlenül baszot nagy volt ARmin! örültem minden forumozonak még ha csak rövid ideig is de simpatikus volt mindenki! ARmin meg hozta a formáját! faszát fürödtünk siófokon is ma! -
#4746 én konkrétan bedőltem az ágyba és most tértem magamhoz. elvileg lettek készítve videók meg képek, gondolom majd ha összeszedik magukat a többiek akkor betolják őket :) most jut eszembe, még observer alatti liveactról remélem csinált vki videót, az eléggé jó volt :)
most én megyek és megkajálok mindent ami van itthon. -
#4745 Nah valami komoly élménybeszámolot lássunk esetleg videokat ha csináltatok :D -
#4744 Nah énis hazaestem nagyhezen. Nagy köszönet mindenkinek mindenért, srácok na és persze a kimaradhatatlan hölgytársaság:) királyak vagytok -
#4743 Ezennel én is csatlakoznék a fórumozók lelkes csapatához, de páran már ismertek is :-)
és most én is hunyok egyet.
-
#4742 nah mi is hazaértünk nagynehezen...
beszámoló alvászat után... -
#4741 uhh az gáz :/
jobbulást... -
#4740 na én hazaértem. most pedig megyek és meghalok. -
#4739 Jó bulit mindenkinek... Már nemsok ember lehet józan arrafelé =D
Carlos gyógyulj meg^^ -
wegrosta #4738 Sziasztok! Jó szórakozást mindenkinek a Balatonon!Én holnap indulok vissza Oroszországba,újabb 2 hónapra.Csőváz mindenkinek. -
#4737 faszom :( mindenkinek nagyon jó bulizást kivánok nekem sajnos kikel hagynom motorbaleset miatt..... -
#4736 ok jó utat!!! -
#4735 na látod ez jó kérdés :Dén most indulok !!!!!!!!!!!!!!! -
#4734 na én meg kb. 6-kor megyek haverokkal innen a Csepel-szigetről:)XD Ott lesz az Armin fan unokatesóm is XDXD meg a haverjai. 1.5-2 óra alatt leérünk kocsival de nemtom melyik autópályán lenne érdemesebb menni a fizetősön vagy a nem fizetősön:))) -
#4733 :D tegnapi Mike al hangolom magam nagyon nagy partyzhatnékom van már csak félek utazástól lefáradok majd.... -
#4732 ja értem, csodálatos közlekedésünk :)
nekem ilyen problémám szerencsére nincs, legurulok falukon keresztül kb 45 perc alatt :) -
#4731 csak óvatosan! -
#4730 pestre felérni nekem kb 10-15 perc
aztán míg kijutok az M7-esre az lesz 1-2 óra :/ -
#4729 ugyanez nekünk is bnöm még dolgozik 3 ig csak utána start! -
#4728 de korán :) én majd még 2 óra múlva kb -
#4727 nah nekem meg most start... -
#4726 callagham odabaszta magát nagyon:D 5 óra múlva start!!!!! -
#4725 :D és a végén kiderülne hogy mindegyikünk ismeri egymást:D -
#4724 "tölem ne várjatok sokat" xDDDDDDDDDDDDDD
gondolhatod,hogy én is a csajomat küldöm magam helyett xD -
#4723 Szintén :D Kiváncsi vagyok a többi arcra,kik vannak a nickek mögött ^^ tölem ne várjatok sokat -
#4722 nah felkeltem én is elkezdünk készülődni aztán este buli van!!!!!!! -
#4721 Elindult a Balaton Sound, pakolnak, jönnek, strand, valahol még nem kapni sört. Kicsit olyan még a hangulat, mint a Beach House-on, sok a bár meg a fehér műbőr fotel, többnyire elektronikus tánczene szól, többnyire a butábbik fajtából, egyelőre, bár most kezdett az Irie Maffia (róluk már a Volt kapcsán írtunk, most akkor nem), mellette az előtérben Mesterházy (dj) játszik jót, elektronikusat, őt meg inkább hallgatják, mint nézik, heten. De mennyibe kerül mi?
Állítólag volt verekedés a bejáratnál, meg elszabadult a egy kisebb káosz, de ennek mi semmi jelét nem láttuk, viszont későn érkeztünk. A sör 400 forint, de csak négy deci, van egy támogatója a fesztiválnak, olyan. Rövidek 600 és 900 forint között, pálinka 700-800, kávé 250. Sok a fürdőruhás ember, főtt kukorica 300 forint, csevapcsicsa hasábburgonyával és hagymával 1150, héjas burgonya tejföllel 450, rántott hal krumplival 690, mirelit tengeri halból, az egyik helyen legalábbis. A sült kolbász az egyik helyen 450 HUF forint, a másikon 650, fél grillcsirke 850, nyolc órakor Péterfy Bori, sima lángos 350, sajtos 400, sajtos tejfölös 450, saslik 900 forint, girosz 700, van csülök is, 100 grammját mérik. A kürtős kalács 450. -
viizo #4720 reggelt' :)
4 fős csapatunk már indul is a balcsira, engem mostantól már csak tellán lehet elérni - desigo-nál megvan a számom.
mivel barátnő nekem most nuku, valszeg én egy munkatárs csajjal fogok menni
az este 9-es tali teljesen korrekt nekem is, bár lehet hogy akkorra én már (egy kissé) illuminált leszek, tekila rlz xD
-
#4719 jó éjt mindenkinek... -
#4718 na asszem lépek én is, estét -
#4717 nah akkor este remélhetőleg megtudjuk ki is ez a sok nick név :) nah jó8 -
#4716 Beachballt még megvárom aztán én is lépek... -
#4715 ugyanez:) megvárom következő számot utána neki rugaszkodok én is talán az ágynak... -
#4714 ja, ez 6am, de attól még ez is tökéletes :) -
#4713 jó pihenést
lassan lépni kellene
csak túl jó a zene hozzá...