-
na leírom én is röviden h részemről milyen volt a balaton sound :)
pénteken még itthon szokás szerint az utolsó pillanatban is változó programok miatt végül 10-15 perces késéssel negyed 5 körül összeszedtem xotyit a fehérvári meki parkolóban (jó előre megmondtam, h szinte sosem vagyok pontos :) ), aztán megindultunk lefelé. a fullextrás swiftben kb megpusztultunk az 50 fokban mire leértünk, de azt hiszem minden rendben ment, mi a bejutásnál sem szívtuk meg mert én tudtam, h nem a bejáratnál kell beváltani a jegyet karszalagra, de erre később tényleg sokan panaszkodtak :)
szal bent voltunk negyed 6 körül, vettünk sört aztán körülnéztünk. 6körül leültünk az árnyékba mert nem volt jobb dolgunk, aztán egyszer csak csomó ember lett a környéken és vmi koncert kezdődött amiről akkor még azt sem tudtuk, h miaz, utólag kiderült h a goldfrapp volt, nekem tetszett pár számuk, xotyi tetszését asszem nem igazán nyerték el :) én korábban nem ismertem őket, most elkezdtem hallgatni az albumaikat, nekem bejövős. ja amúgy tényleg szinte mindenhol áthallatszottak a szomszédos színpadok/sátrak zenéi, néha baromi idegesítő volt, h 3-4-5 zene hallatszott egyszerre. goldfrapp után leléptünk siófoki mekibe kajálni, majd mentünk vissza a 9es topictalira, ahol mint azt már desigo is írta butcherék kivételével mindenki tiszteletét tette. aztán desigo fizette mindenkinek a piát amit most mégegyszer nagyon köszönök :) a közös fotón még ott voltam, de aztán kb rá 5 percre nekem sajnos lépnem kellett eleget tenni egy ígéretemnek, így a nagy közös beszélgetésen meg a parkolóban ivászaton én már nem vettem részt a fórumosokkal :)
viszont mire újra visszacsapódtam hozzájuk egy másik haveri társasággal sikerült elég jó állapotba kerülnöm, voltam massive attackon, meg bemerészkedtem junkie&hawkyra de aztán inkább kimenekültem és azt számoltam, h hányan taknyolnak el a félhomályban a sátorfeszítő vezetékekben. 8nál meguntam.
lényeg a lényeg, azt hiszem vmikor mylo környékén újra a fórumosokkal voltam de itt már néhol picit homályosak az emlékek, igazából egyetlen számot sem tudnék konkrétan felidézni a szettből, de arra emlékszem h desigo felvetette a kérdést, h hogyan tudom én ezt a zenét meghallgatni, tehát gondolom annyira nagyon jó nem lehetett, de sztem warmupnak jó volt :) aztán observer baromi rövid szettje következett, amit két waddafak szakított meg, valószínűleg nem bírta a cucc a teljesítményt és lecsapta a biztosítékot (azért gondolom ezt, mert az első után lehalkították a hangcuccot és fokozatosan hangosítottak addig amíg újra el nem ment az áram, utána már legalább tudták h mennyit bír :) ) de volt liveact, ami nekem nagyon-nagyon tetszett. armin érzésem szerint is nehezen lendült bele, de alapvetően nagyon jó szettet nyomott, a végére tényleg jöttek rendesen a slágerek, de sztem ez nem is baj :) viszont elmaradt az ami tavaly palaceban megvolt, a ráadás fél-háromnegyed óra, ami akkor nagyon brutálisan jól sikerült, itt most 4:10kor integetett egyet aztán heló. szólt az arminarminarmin de már sterby zenélt, amiről immáron kollektívan menekültünk ki. ja igen, kivéve butchert aki előrenyomult és szerzett magának aláírást az armin onlys pólójára, lehet irigyelni :)
utána kint még ismét egyszerre 3-4 zenét hallgatva beszélgettünk egy kicsit aztán mindenki sorban hazaindult. én még újra összefutottam pár ismerőssel de mivel addigra már teljesen hulla voltam nem maradtam sokáig, egy újabb mekizést közbeiktatva hazaindultam immáron butcher és új fórumtársunk (Tommtom a nickje, gondolom :) ) társaságában.
részemről kb ennyi, még a helyszínről meg a személyes tapasztalatokról röviden. nekünk az odaérkezés, a parkolás (még ha nem is éppen a legközelebbi helyen álltam meg) és a bejutás is simán zajlott. a környezet kellemes, a balaton nagyon jó hely, szinte bármelyik városról is legyen szó. a legzavaróbb dolog, ami már az első pillanatban feltűnik mindenkinek, h áthallatszódnak a zenék a színpadok között, pedig a fesztivál helyszín nem kicsi, próbálták úgy elhelyezni a fellépőket meg a helyszíneket h elviselhetőbb legyen, de ez nem mindenhol sikerült, sőt. a kiszolgálás sztem kellően gyors volt, egyedül a csúcsforgalomban fordult az elő h az egyik helyen nem volt türelmünk kivárni a sort, viszont sört azt 5 méterenként lehetett kapni, viszonylag tűrhető áron (400ft 4deci csapolt vagy 550 a dobozos) és jó hidegen :) kibírhatatlanul nagy tömeg sehol nem volt, a sátorban (samsung mobile arena...) sztem elég jól megoldották a levegő mozgatását, két embernagyságú ventilátor szívta be a kellemesen hűvös levegőt, párszor el is látogattunk eléjük :) reggelre a színpadok/sátrak előtt brutálisan nagy gány lett, amit az ottmaradó ismerősök szerint pár óra alatt tökéletesen feltakarítottak az emberkék, a partot pedig egész nap folyamatosan tisztították.
na most így hirtelenjében ennyi jut eszembe, de még biztos lesz mit mesélni :) ja és a napnyugta gyönyörű, a napfelkeltét nem tudtam élvezni mert éppen próbáltam nem megfagyni :)
mod.: aszondja' röviden, háh, sry de ez mégsem lett annyira rövid :D